Opprett og bruk Microsoft 365 -e -postmaler

Maler sparer tid ved å bruke hyppige meldinger. De er praktiske for gjentatte eller vanlige meldinger som ikke trenger mange endringer, for eksempel for å ønske nyansatte velkommen eller svare på generelle henvendelser. Tillegget Mine maler gjør alle malene tilgjengelige i både Outlook på nettet og Outlook-programmet på skrivebordet.

1. Logg på Outlook på Internett. Bruk e-postadressen og passordet for Microsoft 365 (brukernavnet og passordet for GoDaddy fungerer ikke her).
  2. Velg Ny melding .
  3. Under meldingsteksten velger dumeny -knapp med tre prikker meny > Mine maler .
    Menyknappen åpen som viser Mine maler
  4. Merk: Ser du ikke Mine mal? Velg Hent tillegg for å legge til det.

5. Hvis dette er første gangen du bruker dette tillegget, velger du Fortsett under Mine maler .
  6. Velg Mal .
    Panelet Mine maler åpnes og viser plusstegnet ved siden av Maler
  7. Angi en tittel (dette er kun for din referanse) og malmeldingen, og velg deretter Lagre .
    Maltittel som forespørsler og eksempelmelding
  8. Velg malen din for å legge den til meldingen.
    Velg malen du vil legge til

Merk: Maler legges til der markøren din er i meldingsteksten. Før du sender, legger du til mottakere, et emne og eventuelle vedlegg.

For å få tilgang til Mine maler på skrivebordet ditt i Outlook-programmet, velger du Ny e-post , og deretter velger du Vis maler øverst til høyre i meldingen.
Meldingsbånd som viser Vis maler

Relatert trinn

Mer informasjon

• Du kan opprette opptil 32 kB maler.
  • En annen måte å spare tid på å sende e -post på er med signaturer .