Opprett og legg til DKIM -poster til domenet mitt for Microsoft 365

Å legge til DomainKeys Identified Mail (DKIM) i DNS -innstillingene dine signerer e -postene dine slik at alt som sendes fra organisasjonen er klarert av e -postsystemer som mottar meldingene dine. Det er en annen måte å fortelle mottakerne dine at det er egentlig du som sender meldingen, og ikke noen som etterligner deg.

Merk: Hvis du har Advanced Email Security fra Proofpoint, kan du ikke legge til DKIM -poster til organisasjonen din ved å bruke disse trinnene. Vær så snill ta kontakt med våre GoDaddy -guider for hjelp.

Trinn 1: Opprett DKIM -nøklene dine

Først får vi tilgang til Defender -portalen din for å generere DKIM -nøklene dine.

Påkrevd: Du trenger administratortillatelser for å opprette og legge til DKIM -poster til organisasjonen din.
  1. Logg på Microsoft 365 Defender -portalen . Bruk e -postadressen og passordet ditt for Microsoft 365 (brukernavnet og passordet for GoDaddy fungerer ikke her).
  2. Under DomainKeys Identified Mail (DKIM) velger du domenenavnet ditt. (Sørg for å velge selve domenenavnet, og ikke avmerkingsboksen ved siden av det.) Et vindu åpnes på høyre side.
    DKIM -siden med et eksempel på et domenenavn uthevet.
  3. Velg Opprett DKIM -nøkler . Nøklene genereres som CNAME -poster.
  4. Velg Kopier . Vertsnavnet og verdien til begge postene vil bli kopiert til utklippstavlen din. Du trenger oppføringene i neste trinn, så vi anbefaler at du limer dem inn i et annet dokument.

Trinn 2: Legg til postene i DNS -en din

Deretter legger vi nøklene dine til DNS -en din som CNAME -oppføringer. Disse trinnene er for domener med DNS som administreres hos GoDaddy. Hvis domenet ditt ikke er med GoDaddy, må du oppdatere postene dine hos DNS -leverandøren din.

1. Åpne en ny fane i nettleseren din.