Basic- og Pro-forhandler Hjelp

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Angi salgspriser for min forhandlerbutikk

Opprett salg for nye kjøp og fornyelser av spesifikke produktnivåer i nettbutikken til forhandleren.

1. Logg deg på forhandler Control Center (bruk ditt brukernavn og passord GoDaddy).
  2. Velg Prissetting .
  3. Velg en produktgruppe.
    • For å se eldre produkter, slå på Vis eldre produkter -veksleknappen.
  4. Hvis du vil angi en salgspris for nye kjøp av et produktnivå, velger du Ny . Hvis du vil angi en salgspris for fornyelser av et produktnivå, velger du Fornyelse .
  5. Velg ved siden av et produktnivåalt -navn for bildet Se vilkår og angi salg .
  6. Merk: Detaljpriser er basert på beløpet for den laveste perioden. For eksempel, for et produkt med 1 måned som laveste tilgjengelige periode, vil 1-årsprisen være lik 1-månedsprisen ganget med 12.

7. Velg Legg til/rediger salgspriser .
  8. Angi salgsstartdato og sluttdato for salg .
  9. Under På salg for angir du en salgspris.
  10. Velg Lagre salgspriser .

Salgsdetaljene dine vises under hver kolonne, og prisen lagres i den valgte valutaen. På grunn av konverteringsfrekvenser kan salgsprisen variere i andre valutaer.