Basic- og Pro-forhandler Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Opprett salg av ett enkelt produkt for min forhandlerbutikk

Du kan opprette salg for enkeltprodukter som tilbys i nettbutikken din. I Kontrollsenter for forhandlere bruker du Ny -seksjonen for å opprette salg for nye kjøp, eller du bruker Fornyelser -delen for å opprette salg for fornyelser.

1. Logg på kontrollsenteret for forhandlere (bruk brukernavnet og passordet for GoDaddy).
  2. Gå til Produkter -fanen og velg en produktgruppe.
  3. Klikk på Angi priser for et produkt.
  4. Velg Ny -fanen for nye kjøpssalg eller Fornyelser -fanen for fornyelsessalg.
  5. Klikk på plusstegnetPluss -tegn -knapp for å utvide delen for produktet du ønsker å opprette et salg for.
  6. I Din Sale kolonnen inn dine salgspriser.
  7. Valgfritt: Hvis du vil bruke priser for nye kjøp og fornyelser, klikker du på Match nye produktpriser fra Fornyelser- fanen og velger ett av følgende fra rullegardinmenyen:
    • Alle priser - bruker oppføringene i kolonnene Detaljhandel og Salgspris for både nye kjøp og fornyelser.
    • Detaljpriser - bruker oppførte produktpriser fra detaljhandel -kolonnen din på både nye kjøp og fornyelser.
    • Salgspriser - bruker oppføringene i Salg -kolonnen din på både nye kjøp og fornyelser.
  8. I Salgsstart- og Salgsslutt -kolonnene angir du datoene for salget.
  9. Merk: Produktsalgspris og datoendringer blir gule i tabellen.

10. Klikk på Lagre . Et banner vises der endringene dine er lagret.