Opprett server fra øyeblikksbilde

Du kan bruke øyeblikksbilder du har tatt som standardavbildning for nye servere du oppretter.

1. I Nettsky klikker du på Opprett server.
  2. Fyll ut følgende felt og klikk deretter på Fullfør:
    Alternativ Beskrivelse
    Velg en størrelse Velg størrelsen på serveren du ønsker å bruke. Avhengig av størrelsen på øyeblikksbildet ditt, er det mulig at du må opprette en server som er mindre enn den du brukte til å opprette øyeblikksbildet.
    Velg et bilde Klikk på Øyeblikksbilder-fanen, og klikk deretter på øyeblikksbildet du ønsker å bruke.
    Sikkerhetsinformasjon Angi et Brukernavn for serveren.

Hvis du ønsker å koble til med et SSH-nøkkelpar, må du opprette en nøkkel (Windows / Mac OS X), klikk på Koble til gjennom SSH i stedet, og velg deretter nøkkelen du ønsker å bruke.

Ellers angir du et Passord.
    Dynamiske IP-adresser Velg de dynamiske IP-adressene du ønsker å tilknytte denne serveren.

Hvis du ønsker å bruke den samme dynamiske IP-adressen som du brukte for å opprette øyeblikksbildetkan du tilordne IP-adressen til denne serveren etter at du ødelegger den gamle.
    Andre alternativer Velg om du ønsker å bruke Automatisk sikkerhetskopiering eller Legg til boot-skript.