Opprett server fra sikkerhetskopi

Du kan ikke gjenopprette servere direkte fra automatiske sikkerhetskopieringer. Du kan, derimot, opprette en ny server med et øyeblikksbilde og deretter ødelegge den gamle serveren, som i realiteten oppnår samme resultat.

Opprett en ny server

1. I Nettsky klikker du på Opprett server.
  2. Fyll ut følgende felt og klikk deretter på Fullfør:
    Alternativ Beskrivelse
    Velg en størrelse Velg størrelsen på serveren du ønsker å bruke. Avhengig av størrelsen på øyeblikksbildet ditt, er det mulig at du må opprette en server som er mindre enn den du brukte til å opprette øyeblikksbildet.
    Velg et bilde Klikk på Sikkerhetskopieringer-fanen, og klikk deretter på sikkerhetskopieringen du ønsker å bruke.
    Sikkerhetsinformasjon Angi et Brukernavn for serveren.

Hvis du ønsker å koble til med et SSH-nøkkelpar, må du opprette en nøkkel (Windows / Mac OS X), klikk på Koble til gjennom SSH i stedet, og velg deretter nøkkelen du ønsker å bruke.

Ellers angir du et Passord.
    Dynamiske IP-adresser Velg de dynamiske IP-adressene du ønsker å tilknytte denne serveren.

Hvis du ønsker å bruke den samme dynamiske IP-adressen som du brukte for å opprette øyeblikksbildet, kan du tilordne IP-adressen til denne serveren etter at du ødelegger den gamle.
    Andre alternativer Velg om du ønsker å bruke Automatisk sikkerhetskopiering eller Legg til boot-skript.

Ødelegg den gamle serveren

Med mindre du brukte en dynamisk IP-adresse på den gamle serveren, må du oppdatere eventuelle domenenavn for å bruke den nye serverens IP-adresse. Hvis du brukte en dynamisk IP-adresse, må du tilordne den til den nye serveren.

1. Klikk på den gamle serveren
  2. Klikk på Ødelegg-fanen.
  3. Klikk på Ødelegg to ganger.