Opprett TXT-oppføring for Office 365 med et domenenavn hos Network Solutions

Gratulerer med ditt nylige kjøp av det beste produktivitetsverktøyet du kan få tak i — Microsoft® Office 365 fra GoDaddy. Siden du hoster domenenavnet ditt hos Network Solutions®, har vi laget en enkel trinn-for-trinn-prosess som du kan følge for å komme i gang med å bruke e-posten.

Men la oss først få satt opp ditt domenes DNS, så du kan oppdatere innstillingene for TXT-oppføringene.

Det kan innledningsvis ta 24‐36 timer for din DNS til å oppdatere seg.

Slik angir du en TXT-oppføring

1. Logg deg på din Network Solutions-konto.
  2. I Mitt domenenavn-seksjonen, klikk Endre DNS.
  3. Hvis du har flere domenenavn, klikk på domenenavnet du vil endre og klikk Endre DNS.
  4. I Administrer-området klikker du Endre avanserte DNS-oppføringer.
  5. I Tekst (TXT-oppføring)-området klikker du Endre TXT-oppføringer.
  6. Skriv inn følgende innstillinger:
    • Vertsnavn@
    • TTL7200
    • TekstAngi TXT-verdien vi sendte deg på e-post.
  7. Klikk Fortsett og deretter Lagre endringer når du er ferdig med å legge til dine TXT-oppføringer.

Slik får du GoDaddy til å sjekke dine TXT-oppføringer

1. Logg på kontoadministratoren din.
  2. Klikk på Office 365-e-post og -produktivitet, og klikk deretter på Administrer ved siden av planen du ønsker å bruke.
  3. Hvis mulig, velg Network Solutions som din tilbyder av navneserver, og klikk deretter Jeg anga mine TXT-oppføringer. Sjekk, er du snill!

Nå som vi har verifisert domenenavnet ditt, må du sette opp noen DNS-oppføringer så e-posten sendes til riktig sted.

For mer informasjon om hvordan du oppretter disse postene og oppføringene, se Opprett DNS-oppføring for Office 365 med et domenenavn hos Network Solutions.