Opprett TXT-oppføring for Office 365 med et domenenavn hos Tucows (Hover)

Gratulerer med det nylige kjøpet av det beste produktivitetsverktøyet som finnes — Microsoft® Office 365 fra GoDaddy. Siden du hoster domenenavnet ditt på Tucows™ (Hover™), har vi laget en enkel trinnvis prosess, som du kan følge for å aktivere og få e-posten i drift.

Men la oss først få satt opp ditt domenes DNS, så du kan oppdatere innstillingene for TXT-oppføringene.

Det kan ta 24–36 for DNS-en til å oppdateres.

Slik angir du en TXT-oppføring

1. Logg deg på Din Hover-konto.
  2. Hvis du har flere domenenavn, klikk på domenenavnet du vil endre.
  3. Velg fanen DNS.
  4. Før musen over E-post og klikk deretter på Endre DNS.
  5. Klikk Legg til ny og skriv inn følgende innstillinger:
    • Vertsnavn@
    • OppføringstypeTXT
    • VerdiAngi TXT-verdien vi sendte deg på e-post.
  6. Klikk Lagre når du er ferdig med å legge til dine TXT-oppføringer.

Slik får du GoDaddy til å sjekke dine TXT-oppføringer

1. Logg på kontoadministratoren din.
  2. Klikk på Office 365-e-post og -produktivitet, og klikk deretter på Administrer ved siden av planen du ønsker å bruke.
  3. Hvis mulig, velg Tucows (Hover) som din tilbyder av navneserver, og klikk deretter Jeg anga mine TXT-oppføringer. Sjekk, er du snill!

Nå som vi har verifisert domenenavnet ditt, må du sette opp noen DNS-oppføringer så e-posten sendes til riktig sted.

For mer informasjon om hvordan du oppretter disse postene og oppføringene, se Opprett DNS-oppføring for Office 365 med et domenenavn hos Tucows (Hover).