|  Hjem
Hjelp

GoDaddy-hjelp

Opprette arbeids-e-postkontoen min


Trinn 1 i serien Konfigurer arbeids-e-postkonto.

Konfigurer arbeids-e-postkontoen din og opprett e-postadressen i kontrollsenteret for arbeidsområde.

  1. Logg på kontrollsenteret for arbeidsområde (skriv inn brukernavn og passord for GoDaddy).
  2. Klikk på Opprett øverst i listen over e-postadresser.
    Klikk på Opprett-knappen
  3. Skriv inn e-postadressen din og velg domenet ditt.
    Skriv inn e-postadresse og velg domene
  4. Skriv inn og bekreft et passord.
    Skriv inn passordet ditt
  5. Klikk på Opprett.
    Klikk på Opprett-knappen
  6. Skriv inn e-postadressen din og klikk på Send.

Det tar noen minutter å konfigurere en e-postkonto og -adresse. Når du mottar bekreftelsen, klikker du på Neste.

Mer informasjon


Var denne artikkelen nyttig?
Takk for din tilbakemelding. For å snakke med en representant fra kundeservice, bruker du telefonnummeret til støtte eller chatte-alternativet ovenfor.
Vi er glade for å kunne hjelpe deg! Er det noe annet vi kan gjøre for deg?
Vi beklager det. Fortell oss hva som var forvirrende eller hvorfor løsningen ikke løste ditt problem.