Opprette arbeids-e-postkontoen min

Trinn 1 i serien Konfigurer arbeids-e-postkonto.

Konfigurer arbeids-e-postkontoen din og opprett e-postadressen i kontrollsenteret for arbeidsområde.

1. Logg på Kontrollsenteret for arbeidsområdet. Bruk e-postadressen og passordet for GoDaddy (brukernavnet og passordet for Workspace Email fungerer ikke her).
  2. Øverst i listen over e-postadresser velger du Opprett.
    Velg Opprett e-post
  3. Velg avmerkingsboksen ved siden av E-post, og deretter angir du navn og domene for e-postadressen din.
    Skriv inn e-postadresse og velg domene
  4. Angi og bekreft et Passord.
    Angi passord
  5. Velg Opprett.
    Velg Opprett

Det tar noen minutter å konfigurere en e-postkonto og -adresse. Når du mottar e-postbekreftelsen, klikker du på Neste.