Nettstedbygger Hjelp

Opprette e-post for markedsføring

Skap god kontakt mellom deg og dine besøkende ved å gi dem tilbudet om å abonnere på e-poster om nettstedet ditt. Når du sender informasjon om salg, tilbudsvarer eller nyhetsbrev som et ledd i en "e-postkampanje", får abonnentene vite at de må sjekke nettstedet ditt, noe som vil øke trafikken av besøkende.

1. Logg på GoDaddy-kontoen din og åpne produktet ditt. (Trenger du hjelp med å åpne produktet ditt?)
  2. Klikk på Oversikt i Markedsføring-fanen.
    Klikk på Oversikt i Markedsføring-menyen
  3. Klikk på Kom i gang i Kampanjer-delen i Oversikt-vinduet hvis dette er den første kampanjen du har laget. Ellers klikker du på Skriv.
    klikk på Kom i gang

Merk: Hvis du har mer enn én e-postkonto for markedsføring, blir du først bedt om å velge én konto.

4. Velg en mal for å komme i gang.
    velg en mal
  5. Panelet på høyre side viser automatisk bilder som er brukt på nettstedet ditt, og disse kan du dra til banneret eller brødteksten i e-posten.
    dra bilder inn i malen
  6. Legg til elementer som tekst, bilder, titler og knapper med de forskjellige verktøylinjene. (Du finner nærmere detaljer under Opprett din første e-postkampanje.
  7. Når du er ferdig med å opprette e-posten, klikker du på Fortsett.
  8. Skriv inn e-postadresser eller en kontaktliste via fanen Mottakere, og klikk på Fortsett.
  9. Bruk Detaljer-fanen for å legge til elementer som Emne, sporingsalternativer og sosiale medier, og klikk på Send for å sende e-posten umiddelbart.
    Når du er ferdig, klikker du på send

Merk: Hvis du vil angi tiden for utsendingen til et annet tidspunkt, klikker du på Send senere og følger meldingene.

10. Klikk på Rediger / Rediger nettsted for å gå tilbake til nettstedet ditt.

Neste trinn

• Du trenger ikke å skrive inn alle kontaktene dine manuelt: