Opprette e-post for markedsføring

Skap forbindelser med kundene dine ved å la dem abonnere på markedsførings-e-poster, deriblant salgsvarsler, salgsfremmende kampanjer eller nyhetsbrev. Markedsføring per e-post-kampanjer kan deretter øke trafikken på nettstedet ditt.

Denne videoen er leksjon 17 i instruksjonsserien for Komme i gang med markedsføring per e-post.

1. Gå til GoDaddys produktside.
  2. Åpne nettstedet ditt.
    • For Website Builder og Premium Nettbutikk: Rull ned til Website Builder og velg Administrer ved siden av nettstedet du vil endre.
    • For digital markedsføring: Bla ned til Nettbasert markedsføring og velg Få til ved siden av siden du vil endre.
  3. Åpne e -postmarkedsføringsområdet ditt.
    • For Website Builder: Fra instrumentbordet velger du Markedsføring > E -post.
    • For digital markedsføring: Fra instrumentbordet ditt velger du Markedsføring per e -post > Kampanjer .
    • For Premium -nettbutikk: Velg Promoter > Promoter fra instrumentbordet

Merk: Premium nettbutikk -trinnene ligner på trinnene nedenfor, men litt annerledes.

4. Velg Skriv eller Skriv kampanje .
  5. Velg en mal for å komme i gang.
    velg en mal
  6. Gi e-posten din et navn slik at du kan finne den senere. Dette er ikke emnelinjen, mer som en filnavn.
  7. Legg til elementer som tekst, bilder, titler og knapper med de forskjellige verktøylinjene. (Du finner nærmere detaljer under Opprett din første e-postkampanje.
  8. Panelet på høyre side viser automatisk bilder som er brukt på nettstedet ditt, og du kan dra disse til brødteksten i markedsførings-e-posten. Eller du kan laste opp nye bilder.
    dra bilder inn i malen
  9. Når du er ferdig med å opprette markedsførings-e-posten, velger du Fortsett.
  10. Bruk Mottakere-fanen for å angi e-postadresser eller velg en kontaktliste. Velg Fortsett.
  11. Bruk Detaljer-fanen til å tilpasse fra-navn, fra-e-postadresse og emnelinjen. Velg å aktivere eller deaktivere koblingssporing, vise sporing og deling på sosiale medier. Velg Send når alt ser bra ut. Hvis du vil angi tiden for utsendingen til et annet tidspunkt, velger du Send senere og følger meldingene.
  12. Du kommer til å se en bekreftelse til. Lagre, avbryt eller velg Ser bra ut. Send den!