GoDaddy Markedsføring per e-post Hjelp

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Opprette e-post for markedsføring

Skap forbindelser med kundene dine ved å la dem abonnere på markedsførings-e-poster, deriblant salgsvarsler, salgsfremmende kampanjer eller nyhetsbrev. Markedsføring per e-post-kampanjer kan deretter øke trafikken på nettstedet ditt.

Denne videoen er leksjon 17 i instruksjonsserien for Komme i gang med markedsføring per e-post.

1. Gå til GoDaddys produktside.
  2. Åpne nettstedet ditt.
    • For Websites + Marketing: Bla ned til Websites + Marketing og velg Få til ved siden av nettstedet du vil endre.
    • For digital markedsføring: Bla ned til Nettbasert markedsføring og velg Få til ved siden av siden du vil endre.
  3. Åpne e -postmarkedsføringsområdet ditt.
    • For Websites + Marketing: Fra instrumentbordet velger du Markedsføring > E -post.
    • For digital markedsføring: Fra instrumentbordet ditt velger du Markedsføring per e -post > Kampanjer .
  4. Velg Skriv eller Skriv kampanje .
  5. Velg en mal for å komme i gang.
    velg en mal
  6. Gi e-posten din et navn slik at du kan finne den senere. Dette er ikke emnelinjen, mer som en filnavn.
  7. Bruk de ulike verktøylinjene til å legge til elementer som tekst, bilder, titler og knapper. (For mer informasjon, seOpprett min første e -postkampanje .
  8. Det høyre panelet viser bilder som er brukt på nettstedet ditt, og disse kan du dra til banneret eller brødteksten i markedsførings -e -posten. Eller du kan laste opp nye bilder.
    dra bilder inn i malen
  9. Når du er ferdig med å opprette markedsførings-e-posten, velger du Fortsett.
  10. Bruk Mottakere-fanen for å angi e-postadresser eller velg en kontaktliste. Velg Fortsett.
  11. Bruk Detaljer-fanen til å tilpasse fra-navn, fra-e-postadresse og emnelinjen. Velg å aktivere eller deaktivere koblingssporing, vise sporing og deling på sosiale medier. Velg Send når alt ser bra ut. Hvis du vil angi tiden for utsendingen til et annet tidspunkt, velger du Send senere og følger meldingene.
  12. Du kommer til å se en bekreftelse til. Lagre, avbryt eller velg Ser bra ut. Send den!