GoDaddy Markedsføring per e-post Hjelp

Opprette en velkomst-e-post

Følg med her for å bruke funksjonen for automatiske svartjenester for å opprette en fullstendig automatisert velkomst-e-post, som sendes til alle som registrerer seg via registreringsskjemaet ditt. Spennende!

Logg deg på GoDaddy Email Marketing-kontoen din. (Trenger du hjelp til å logge på?), og gjør følgende:

Trinn 1. Opprett velkomst-e-postlisten din.

Denne finner du i abonnementsområdet ditt. Bare klikk på Abonnenter-fanen, og deretter på Legg til en liste-knappen.

Kall listen hva enn du vil, men sørg for at du vil kjenne igjen navnet senere. Vi kaller den "Liste over velkomst-e-poster" i denne demonstrasjonen. Klikk på hakemerket for å lagre listen din.

Trinn 2. Opprett registreringsskjemaet ditt.

Greit, nå må vi opprette registreringsskjemaet du skal bruke. Hvis du allerede har ett, er det supert! Bare klikk på Registreringsskjemaer øverst på siden, og deretter på Rediger under det spesifikke registreringsskjemaet du vil prøve deg på.

Klikk på rullegardinmenyen Legg til en liste til høyre, eller velg den nye listen over velkomst-e-poster. GoDaddy Email Marketing vil lagre denne endringen automatisk, og du kan se at listen er lagt til å siden.

Pro-tips: Du kan opprette en ny liste for abonnentene dine her og nå ved å bruke En ny liste-feltet nederst på rullegardinmenyen.

Du bør sørge for at du får dette registreringsskjemaet ut i verden, slik at folk kan bruke det til å registrere seg for å motta meldinger fra deg! Du kan legge ut skjemaet på nettstedet ditt, eller bare dele skjema-URL-en din, eller koble det til Facebook-forretningssiden din.

Trinn 3. Opprett din første velkomst-e-postkampanje.

Nå må vi opprette den faktiske automatiske svartjenesten for velkomst-e-posten som skal sendes til den nye abonnenten din.

Hvis du ikke har gjort det allerede, aktiver tillegget for automatisk svartjeneste, og klikk på "Konfigurer det". Hvis du allerede har aktivert den, er det bare å klikke på Automatiske svartjenester, øverst på siden eller under Tillegg-menyen.

Klikk på knappen Ny automatisk svartjeneste og angi detaljene som etterspørres på den siden. I dette tilfellet har vi gitt den navnet "Velkomst-e-post".

Sørg for at du velger den nye listen du koblet til registreringsskjemaet ditt i forrige trinn.

Du bør også merke av i avmerkingsboksen for "Send den første e-posten med én gang en bruker har registrert seg." Slik vil GoDaddy Email Marketing alltid sende velkomst-e-posten så snart personen registrerer seg via registreringsskjemaet.

Nå kan du opprette kampanjen og deretter utforme velkomst-e-posten! (Hint: Det er akkurat det samme som å opprette en vanlig GoDaddy Email Marketing-kampanje.) Når alt er perfekt, er vi klare for neste trinn ...

Trinn 4. Start den automatiske svartjenesten din

Dette er det mest spennende trinnet! Når som du har opprettet et registreringsskjema og koblet til den nye listen din, og den automatiske svartjenesten din er opprettet, tilkoblet og klar, trenger du bare å trykke på startknappen! Du vil se en Start kampanje-knapp øverst til høyre på skjermen, eller en Kjør kampanje-knapp under forhåndsvisningen av kampanjen på målsiden for den automatiske svartjenesten.

Du må starte den automatiske svartjenesten for GoDaddy Email Marketing for å sende en velkomst-e-post automatisk. Da er vi kommet til det siste trinnet:

Trinn 5. Se den automatiske magien utfolde seg!

Len deg tilbake, slapp av og se på mens de nye registreringene ruller inn. Så snart noen registrerer seg gjennom skjemaet ditt, blir velkomst-e-posten sendt til dem automatisk. Du trenger ikke gjøre noen ting!

Kos deg! :)