Opprette MySQL-databaser

Du kan opprette MySQL-databaser på hostingkontoen din som nettstedene dine kan bruke.

Slik konfigurerer du en database for nettstedet ditt

1. Logg på GoDaddy-kontoen din.
  2. Klikk på Netthotell.
  3. Ved siden av hostingkontoen du vil bruke, klikker du på Administrer.
  4. I Databaser -delen, klikker du på MySQL Databaseveiviser.
  5. In the New Database field, enter a name for your database, and then click Next Step.

Your database name must be unique in our system. If you get an error message stating 'The database example_name already exists,' then click Go Back, and choose a new database name.

6. Fullfør feltene Brukernavn, Passord, og Passord (igjen) , og klikk deretter på Opprett bruker.
  7. Velg privilegiene du vil gi brukeren, og klikk deretter på Neste trinn.