Opprette MySQL- eller MS SQL-databaser

Du kan opprette MySQL- eller MSSQL-databaser på hostingkontoen din som nettstedene dine kan bruke.

I Parallels Plesk Panel oppretter du databaser, og deretter oppretter du enten nye brukere for den eller gir tilgang til eksisterende brukere.

1. Logg deg på Kontoadministrator.
  2. Klikk på Netthotell.
  3. Ved siden av hostingkontoen du vil bruke, klikker du på Administrer.
  4. Gå til Nettsteder og domener -fanen.
  5. Klikk på Databaser.
  6. Klikk på Legg til ny database.
  7. Fyll ut feltene Databasenavn og Type , og klikk deretter på OK.
  8. Velg Opprett en ny databasebruker hvis du ønsker å opprette en ny bruker for denne databasen, og angi et brukernavn og passord for den. Ellers fjerner du merkingen av alternativet.
  9. Klikk på OK.

Hvis du trenger å opprette ytterligere brukere, går du til Brukere -fanen og klikker på Opprett ny databasebruker.

MERK: Hver databasebruker kan bare få tilgang til én databasetype. Men du kan opprette brukere med det samme navnet for hver databasetype.