Administrert WordPress Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Optimaliser tabellen i MySQL

Hvis nettstedet ditt virker tregt, kan du prøve å optimalisere nettstedsdatabasen for å fjerne datahull (også kjent som overhead). Dette kan bidra til å gjenopprette hastigheten hvis databasen er feil, men løser ikke skriptet som opprinnelig opprettet overhead.

1. Gå til GoDaddy Mine produkter -side. Du kan bli bedt om å logge på.
  2. Åpne min phpMyAdmin .
  3. Under listen over tabeller velger du Kontroller at alle tabeller har overhead .
  4. Fra listen velger du Optimaliser tabell .

Mer informasjon

• Finn mer informasjon om hvordan du optimaliserer tabeller på mysql.com .