Optimaliser WordPress -bilder

En bildeoptimaliserende plugin -modul kan bidra til å redusere bildestørrelsen på nettstedet ditt, ofte uten å påvirke bildekvaliteten. Dette kan bidra til å redusere størrelsen på nettstedet ditt og øke hastigheten på lastetiden også. Når du installerer en ny plugin -modul, anbefales det alltid å finne en plugin -modul som oppdateres regelmessig.

1. Logg på WordPress
  2. Gå til Plugin -moduler > Legg til nye .
  3. Skriv inn «image optimizer» i «Søk -plugin -moduler» -boksen.
  4. Finn en plugin -modul som interesserer deg, og klikk på Flere detaljer for å lære mer om den.
  5. Etter at du har funnet plugin -modulen du foretrekker, klikker du på Installer nå .
  6. Klikk på Aktiver hvis du ønsker å aktivere den umiddelbart.

Merk: EWWW Image Optimizer er et eksempel på en plugin -modul som kan redusere bildestørrelsen.

Når den er installert, bør den nye plugin-modulen for optimalisering av bilde ha sin egen del i menyen til venstre. Finn denne menyen for å begynne å bruke den nye plugin -modulen.