Optimalisere søkemotor-taggene dine

Search Engine Visibility lar deg se de nåværende taggene på nettstedet ditt og opprette utfylte tagger for enkel nedlasting og innliming i koden til nettsiden.

Slik ser du nåværende tagger

1. Logg på GoDaddy-kontoen din.
  2. Klikk på Søkemotorsynlighet V1.
  3. Ved siden av hostingkontoen du vil bruke, klikker du på Administrer.
  4. Fra Optimaliser-fanen velger du Optimaliser koder.
  5. Klikk på fanen Current Tags (Nåværende tagger) for å vise de aktive taggene på nettstedet ditt.
  6. Bruk Tilbake- og Neste-knappene til å navigere mellom sidene på nettstedet ditt.

Merk: Du kan ikke modifisere innholdet på fanen Current Tags (Nåværende tagger). Bruk fanen Optimized Tags (Optimaliserte tagger) for å modifisere eller legge til nye tagger.

Slik oppretter du nye tagger

1. Optimaliser koder-siden velger du Optimaliser koder-fanen.
  2. Bruk Tilbake- og Neste-knappene til å navigere mellom sidene på nettstedet ditt.
  3. I Tittel-feltet angir du tittel-taggen.
  4. I Beskrivelse-feltet angir du beskrivelse-tagger.
  5. I Nøkkelord-feltet angir du nøkkelord-taggene.
  6. Merk: For forslag og veiledning for hver tagg klikker du på spørsmålstegnet ved siden av tagg-navnet.

7. (Valgfritt) Klikk på Select defined keywords (Velg definerte nøkkelord) for å legge til nøkkelord du allerede har definert.
  8. Klikk på Publish All Pages (Publiser alle sider) eller Flere alternativer, og velg deretter mellom Download Text File (Last ned tekstfil) eller Export to Webmaster (Eksporter til webmaster). Fortsett å laste ned eller publisere for hver side etter behov.

Se Where do I paste these tags? (Hvor limer jeg inn disse taggene) for detaljer om hvordan du plasserer taggene i koden på nettsiden din.