Organiser side med navigeringsmenyer

De fleste nettsteder har flere sider, slik som Om oss og Kontakt. Det er viktig å organisere sidene dine på en måte som er fornuftig for ditt nettsted. Å legge til en navigeringsmeny til nettstedet ditt, som vises øverst på hver side på nettstedet, er en effektiv måte å hjelpe besøkende med å finne frem. Hvis noen menyer over tid blir fylt opp av sidekoblinger. kan du legge til undermenyer.

1. Logg på Website Builder-kontoen din.
  2. Klikk på Rediger nettsted.
  3. Klikk på meny/navigeringsruten på nettstedet ditt (uten å klikke på noen av koblingene) og klikk på Innstillinger.
    Klikk på navigeringsruten (men ikke noen av koblingene) og klikk deretter på Innstillinger.
  4. Hvis nettstedet ditt ikke har en navigeringsmeny ennå, kommer du i gang ved å dra navigeringsverktøyet fra verktøylinjen til venstre inn på en hvilken som helst side.
    Navigeringsikon

5. Nær bunnen av Navigeringsinnstillinger -vinduet, klikker du på Rediger meny.
  6. Bruk Rediger meny til å dra og slippe sidene dine i den rekkefølgen du ønsker at de skal vises i navigeringsmenyen.
    Klikk og dra menyelementer for å endre rekkefølgen på dem
  7. Hvis du trenger å legge til flere navigering/meny-koblinger, klikker du på Legg til kobling, angi en sidetittel i det nye, tomme feltet og bruk Destinasjon -menyen- eller feltet til å koble menyelementet til en ny side.
    Bruk Destinasjon-menyen- eller feltet til å koble en meny til en side
  8. For å skjule en meny (f.eks. en salgsside), klikker du på det elementets øyeikon.
  9. For å opprette en undermeny, klikker du på det elementets innrykk-ikon. Eller klikk på et menyelements prikkede rute og dra elementet under og til høyre for et annet menyelement.
    For å opprette en undermeny, klikker du på og drar et menyelement under og til høyre for et annet menyelement.
  10. Klikk på Lagre for å bruke endringene og lukk Rediger meny -vinduet.
  11. Ta en titt på den nye menyen din.
    Ta en titt på den endrede menyen før du klikker på Publiser.
  12. Hvis du trenger å endre den, begynner du igjen på trinn 3. Når du er ferdig med resultatene, klikker du på Publiser for å oppdatere nettstedet ditt på nettet.