|  Hjem
Hjelp

Linux-hosting (cPanel) Hjelp

Outgoing email (SMTP) limit

500 outgoing messages/hour

All email addresses on a cPanel shared hosting account share the same pool of 500 SMTP relays (outbound messages) per hour.


Var denne artikkelen nyttig?
Takk for din tilbakemelding. For å snakke med en representant fra kundeservice, bruker du telefonnummeret til støtte eller chatte-alternativet ovenfor.
Vi er glade for å kunne hjelpe deg! Er det noe annet vi kan gjøre for deg?
Vi beklager det. Fortell oss hva som var forvirrende eller hvorfor løsningen ikke løste ditt problem.