Outlook 2007 og 2010: Oppdater med oppdatering

Du kan konfigurere Office 365-e-postadressen din i Outlook 2007 og Outlook 2010. Men før du gjør det må klienten oppdateres med en oppdatering for å støtte Office 365.

1. Logg på e-postadressen din ved å gå til http://email.[domenenavnet ditt]/.
  2. Klikk på tannhjulikonet øverst til høyre, og klikk deretter på Office 365-innstillinger.
  3. Velg Programvare.
  4. Klikk på Skrivebordsinstallasjontil venstre.
  5. Klikk på Installer -knappen og åpne .exe -filen som lastes ned.
  6. I vinduet som vises logger du på med Office 365-adressen din.
  7. Klikk på Fortsett, klikk deretter på Jeg godtar.
  8. Når oppdateringene er fullført, klikker du på Fullfør.

Hvis du ser feilmeldingen: Datamaskinen din oppfyller ikke systemkravene, du må konfigurere Outlook med POP eller IMAPi stedet for Exchange.

Mer informasjon

• Hvis du fremdeles har problemer, sjekker du ut: