Outlook 2010: Konfigurere Workspace Email

Denne artikkelen gjelder bare for Workspace-e-post. For instruksjoner om Office 365-e-post, se Outlook: Konfigurer e-postadresse

Vi vet at du gleder deg til å få e-postfunksjonen konfigurert på datamaskinen din. Det skal ta oss ca. 5 minutter for å få e-posten din til å fungere i Outlook® 2010. Disse trinnene fungerer for de fleste kundene, men av og til kan det hende at du må foreta noen ekstra endringer, avhengig av hvor du bor og hvilke ISP-er du bruker.

Hvis du følger trinnene nedenfor og du fremdeles ikke kan motta eller sende e-postmeldinger, finner du hjelp under Outlook 2010 og 2013: Feilsøkings-e-post.

FØR DU BEGYNNER: For å sette opp Outlook med din e-post må du ha serverinnstillinger og -porter for din POP- eller IMAP-mail server. For å finne dem, gå til InfoCenter og skriv ned informasjonen som vises under E-post serverinnstillinger.

Konfigurere e-post i Outlook 2010

For å sette opp e-postkontoen din manuelt, følger du bare instruksjonene nedenfor.

Slik setter du opp e-post i Outlook 2010

1. Åpne Microsoft Outlook 2010. Klikk Fil, og klikk deretter Tilføy konto.
  2. Nederst velger du Konfigurer serverinnstillingene manuelt eller ytterligere servertyper, og klikk Neste.
  3. Velg Internett E-post, og klikk på Neste.
  4. Skriv inn navnet ditt og fullstendig e-postadresse.
  5. Hvis du har IMAP, velg IMAP for din kontotype. Hvis du ikke er sikker, velg POP3. Bruk disse innstillingene for inngående- og utgående servere, avhengig av hvilken type e-post du har:
    POP3
    Innkommende e-postserver pop.secureserver.net
    Utgående e-postserver (SMTP) smtpout.secureserver.net
    IMAP
    Innkommende e-postserver imap.secureserver.net
    Utgående e-postserver (SMTP) smtpout.secureserver.net
  6. Skriv inn ditt brukernavn (fullstendig e-postadresse) og passord og velg husk passord.
  7. Klikk på Flere innstillinger.
  8. Klikk kategorien Utgående server. Velg Min utgående server (SMTP) krever godkjenning og Bruk samme innstillinger som for inngående e-postserver. Velg fanen Avansert.
  9. Ved siden av Utgående server (SMTP), type 80. Klikk deretter på OK.
  10. Klikk Neste.
  11. Outlook 2010 vil teste innstillingene dine. Når dette er gjort, klikker du på Lukk.
  12. Klikk på Fullfør.

Så enkelt er det. Hvis alt fungerer som det skal, vil du se noen e-postmeldinger. Hvis ikke, trykk på F9 -tasten på din PC for å motta meldinger.

Bruke installasjonsverktøyet for Outlook

Installasjonsverktøyet for Microsoft® Outlook® konfigurerer automatisk e-postkontoen med Outlook. For at verktøyet skal virke må du ha e-posten din via oss, du må ha Outlook installert på datamaskinen din, og du må åpne Outlook minst én gang.

Å bruke oppsettsverktøyet for Outlook

1. Last ned Oppsettsverktøyet for Outlook, installer det og kjør det.

Installasjonsverktøyet for Outlook er en kjørbar fil som du må lagre på datamaskinen, og deretter starte.

2. Hvis aktuelt, velg e-postklienten du ønsker å sette opp.
  3. Skriv inn Navnet ditt. Dette vises i Fra-feltet i e-postmeldingene dine.
  4. Skriv inn e-postadressen du vil bruke for denne kontoen.
  5. Skriv inn passordet ditt.
  6. Hvis du ønsker å få tilgang til din e-post i Nettbasert e-post, skal du bekrefte at Behold en kopi av meldinger på serveren er valgt.
  7. Klikk på Sett opp konto.
  8. Klikk på OK.

Det er mulig at noen internettleverandører ikke aksepterer Outlook-installasjonsverktøyets standardinnstillinger. Det er derfor mulig du må redigere dem manuelt. For mer informasjon, se Løse problemer ved å koble til e-post i Outlook Express.

Oppsettsverktøyet for Outlook støtter følgende operativsystemer og e-postprogrammer:

• Microsoft Windows® XP
  • Windows Vista® 32 bit
  • Windows Vista® 64 bit
  • Windows® 7
  • Outlook® Express 6
  • Windows® Mail
  • Outlook® 2003
  • Outlook® 2007
  • Outlook® 2010

Hvis du ikke mottar e-postmeldiger eller ikke kan sende noen, se Outlook 2010 og 2013: Feilsøkings-e-post. Ta det med ro. Det er noen få ting som kan skje i løpet av konfigurasjonsprosessen Vi vil hjelpe deg å undersøke og rette problemene.

For å hjelpe gir vi informasjon om hvordan du bruker bestemte produkter fra tredjeparter, men vi anbefaler eller støtter ikke direkte tredjepartsprodukter, og vi er ikke ansvarlig for hvordan de fungerer, eller for hvor pålitelige de er. Tredjeparts merker og logoer er registrerte varemerker for sine respektive eiere. Med enerett.