Outlook 2010 og 2013: Feilsøkings-e-post

Bruk følgende informasjon for å feilsøke vanlige problemer når du konfigurerer e-post i Outlook. I mellomtiden kan du alltids bruke Workspace Mail (http://email.secureserver.net) for å holde kontakten med kunder, venner og familie.

Trinn 1: Sørg for at du kan koble deg til Workspace Mail

Først kobler du deg til Workspace Mail i nettleseren din for å sørge for at du har en konto og at brukernavnet og passordet ditt virker. Gå til http://email.secureserver.net, og logg på.

Hvis du ikke kan logge på, må du sjekke at e-postkontoen din er konfigurert og at du har riktig e-postadresse og passord. Du må kanskje kontakte systemadministratoren som konfigurerte kontoen din. For mer informasjon, se Å sette opp E-postkontoen din i kontrollsenteret for E-post eller Opprette e-postadresser i Workspace-kontrollsenteret.

Trinn 2: Dobbeltsjekk innstillingene dine

Det kan være litt problematisk å legge til server- og kontoinformasjon. Det er enkelt å taste inn en feil bokstav eller to. Dobbeltsjekk at du bruker riktig innkommende og utgående serverer (vertsnavn), e-postadresser og passord til å koble deg til e-postkontoen din.

Servernavnene dine kan være annerledes enn standardoppsettet vårt avhengig av hvilken type e-postplan du har og hvor du kjøpte den. Se

for mer informasjon.

Trinn 3: Prøv ulike SMTP-porter

Vanligvis fungerer SSL og port 465 mesteparten av tiden. Hvis du kan motta e-post, men ikke kan sende noen meldinger i Outlook, dobbeltsjekker du at du bruker riktig portnummer.

Noen ganger blokkerer ISP-er eller nettverksleverandører spesifikke porter av sikkerhetsmessige årsaker. Hvis standardinnstillingene ikke fungerer, kan du bruke alternative porter.

Slik endrer du Outlook SMTP-portinnstillingene dine

1. I Microsoft Outlook 2010, klikker du på Fil, og deretter klikker du på Kontoinnstillinger.
  2. Velg kontoen du vil endre og klikk på Endre.
  3. Klikk på Flere innstillinger... og velg Avansert -fanen.
  4. Ved siden av Bruk følgende type kryptert tilkobling, velger du SSL.
  5. Ved siden av utgående server (SMTP), skriv 465. Klikk på OK og klikk på Neste.
  6. Hvis de innstillingene ikke fungerer, gjentar du trinn 1-3 og velger Ingen for Bruk følgende type kryptert tilkobling. Prøv disse andre portene for Utgående server (SMTP): 80, 3535, eller 25.
  7. Klikk på OK og Neste for å se om de andre portene vil fungere.

Trinn 4: Kontakt kundestøtte

Hvis du har gått gjennom disse trinnene, og fremdeles ikke kan få epostkontoen til å fungere på enheten, kan du kontakte kundestøtte. Vi har tilgang til ytterligere verktøy, og det kan være et problem med epostkontoen som vi kan løse.