Legg til min Workspace Email i Outlook (Mac)

Trinn 4 i Konfigurer Workspace Email -serien min.

Legg til Workspace Email -adressen din i Outlook for Mac for å sende og motta e -post.

1. Åpne Outlook for Mac.
  2. Velg Verktøy , deretter Kontoer , deretterPluss -knapp Legg til, og deretter Ny konto .
    velg ny konto

Hvis du ikke har åpnet Outlook før, ser du en velkomstskjerm.

3. Angi e -postadressen din og velg Fortsett . (Hvis Outlook for Mac ikke finner kontoen din, velger du IMAP/POP .)
    velg fortsett
  4. Angi passordet ditt for Workspace Email, og velg Legg til konto .
    velg legg til konto
  5. Velg Ferdig . Outlook verifiserer kontoinnstillingene dine for Workspace Email og laster inn e -postinnboksen. Hvis du har mer enn én e -postkonto, må du avslutte Kontoer for å se innboksen din.

E-posten er på Mac-enheten din og alt er klart! Hvis du vil legge til e-posten din til en annen enhet, klikker du på Forrige. Hvis du er ferdig, går du videre til neste trinn!

Feilsøking

Hvis du har problemer med å koble til kontoen din, sjekker du at IMAP -serveren og portinnstillingene er riktige og velger Legg til konto .

• IMAP innkommende server: imap.secureserver.net
  • SSL-port: 993
  • SMTP utgående server: smtpout.secureserver.net
  • SSL -port: 465 eller 587

sjekk porter