|  Hjem
Hjelp

Office 365 fra GoDaddy Hjelp

Outlook 2016 (Mac): Set up email

Etter at du har konfigurert e-postadressen din, kan du legge den til Outlook for Mac 2016.

Hvis du har en Business- eller Business Premium-konto, kan du laste ned den siste versjonen av Outlook.

  1. Start Outlook.
  2. If Then
    This is your first time setting up an email address Click Exchange
    You have already set up an email address 1. Click Tools
    2. Click Accounts
    3. Click +
    4. Select Exchange
  3. Skriv inn e-postadresse og passord.
  4. Velg Konfigurer automatisk, og klikk deretter Legg til konto.
  5. Klikk på Tillat.

Neste trinn


Var denne artikkelen nyttig?
Takk for din tilbakemelding. For å snakke med en representant fra kundeservice, bruker du telefonnummeret til støtte eller chatte-alternativet ovenfor.
Vi er glade for å kunne hjelpe deg! Er det noe annet vi kan gjøre for deg?
Vi beklager det. Fortell oss hva som var forvirrende eller hvorfor løsningen ikke løste ditt problem.