GoDaddy Markedsføring per e-post Hjelp

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Outlook: Legg til kontakter

Denne artikkelen dekker et eldre produkt som ikke lenger er tilgjengelig for nye kunder.

For å få Outlook -kontaktene dine til abonnentene dine må du først eksportere dem fra Outlook og deretter importere dem til GoDaddy Email Marketing -kontoen.

Merk: Du kan ikke eksportere data hvis du bruker Outlook 2016 for Mac eller Outlook Web App (OWA). Dette er kjente problemer med Microsoft.

Eksporter kontakter fra Outlook

1. I Outlook velger du Fil -fanen øverst til venstre i programvinduet.
  2. Fil -menyen helt øverst til venstre i applikasjonsvinduet

3. Klikk på Åpne og eksporter -alternativet. Deretter velger du Importer/eksporter .
  4. Velg Åpne og eksporter, og deretter Importer/eksporter -alternativet.

5. I veiviservinduet velger du Eksporter til en fil . Klikk deretter på Neste .
  6. Velg Eksporter til en fil fra veiviservinduet.

7. Velg Kommaseparerte verdier som filtype, og klikk på Neste .
  8. Velg Kommaseparerte verdier.

9. Velg Kontakter -mappen som mappen du vil eksportere fra. Hvis du har organisert kontaktene dine i mapper, kan du utvide Kontakter -mappen og velge et bestemt sett med kontakter du vil eksportere. Klikk på Neste .
  10. Velg Kontakter -mappen.

11. Skriv inn det du vil gi navnet til den eksporterte filen, og klikk deretter på Bla gjennom for å velge stedet for filen. Klikk på Neste .
  12. Skriv inn filnavn og bla gjennom for å velge filens plassering.

13. Sørg for at riktig handling er sjekket, og klikk deretter på Fullfør .
  14. Bekreft at handlingen er valgt og avslutt.

Importer kontakter til GoDaddy Email Marketing -abonnenter

1. Mens du er pålogget, velger du Abonnenter -fanen øverst i kontoen din.
  2. Klikk på Legg til kontakter for å vise importeringsalternativene.
  3. Fra fanen Mange om gangen klikker du på Bla gjennom -knappen. Finn CSV -filen du nettopp opprettet, og velg den.
  4. Velg listen du vil importere kontaktene dine til:
    • La listen gå fra rullegardinmenyen på Alle for kun å legge til kontaktene i hovedlisten din
    • Opprett en ny liste for kontaktene dine
  5. Klikk på Legg til kontakter .