Legg til min Workspace Email i Outlook på iPhone eller iPad

Trinn 4 i serien Konfigurer Workspace Email-kontoen.

Legg til Workspace Email -kontoen din i Outlook for iOS. Deretter kan du sende og motta e -post for bedrifter fra iPhone eller iPad.

1. Åpne Outlook. (Har du ikke appen? Last den ned på iTunes App Store. Trykk deretter på Kom i gang, velg innstillinger og gå til trinn 4.)
  2. Trykk på Meny og deretterGir -knapp Innstillinger .
    Trykk på Meny -ikonet som viser et hus
  3. Trykk på Legg til e -postkonto , deretter Legg til e -postkonto .
    Legg til en e -postkonto
  4. Angi Workspace Email -adressen din og trykk på Legg til konto .
    Angi e -postadresse og trykk på legg til konto
  5. Skriv inn din:
    • Passord: Workspace Email passord
    • Visningsnavn: Fullt navn eller firmanavn
    • Beskrivelse: Opp til deg (valgfritt felt)
  6. Trykk på Logg inn , Outlook for iPhone oppdager automatisk e-postkontoinnstillingene dine og laster inn e-posten din. Hvis du ser dette under Feilsøking i denne artikkelen.)
    Skriv inn e -postdetaljer
  7. Hvis du ikke ser noen e -poster i innboksen, kan du prøve å veksle til Annet . Hvis du har mer enn én e -postkonto på Outlook, kan du bruke innboksikonene til å veksle mellom e -postkontoer.
    Angi informasjon om IMAP- og SMTP -server

Feilsøking

Hvis Outlook ikke kan oppdage e-postkontoen din automatisk, bytter du Avanserte innstillinger , gjennomgår og redigerer port- og serverinnstillingene dine etter behov. Trykk deretter på Logg på :

A) IMAP Server for innkommende e -post: imap.secureserver.net:993
B) IMAP -passord: Workspace Email -passord
C) Server for utgående SMTP -server: smtpout.secureserver.net:465 (prøv port 587 som et alternativ)
D) SMTP -passord: Workspace Email -passord
Angi IMAP- og SMTP -server- og portinnstillinger