Legg til Microsoft 365-e-posten min i Outlook-appen på iPhone eller iPad

Trinn tre i Konfigurer min Microsoft 365-konto-serien.

Legg til Microsoft 365-e-posten din i Outlook på iPhone og iPad. Da kan du sende og motta e-post uansett hvor du er.

Denne videoen er en del av Slik gjør du det-serien for konfigurering av e-post.

Påkrevd: Før du fortsetter må du sjekke at du har Outlook-appen. Bruk telefonens kamera for å skanne denne QR-koden og laste ned Outlook.
qr-kode for nedlastning av microsoft outlook-appen
  1. Åpne Outlook.
    Outlook blå konvolutt med en hvit O
  2. Hvis du er en ny bruker, går du til trinn 4. Ellers trykker du på Kontomenyikon Outlook-app for iOS kontomenyen og deretter på Tannhjul-knapp Innstillinger.
  3. Trykk på Legg til e-postkonto og så Legg til e-postkonto.
    Legg til en e-postkonto
  4. Angi Microsoft 365-e-postadressen din og trykk på Legg til konto.
    • Du får kanskje en Konto funnet-side. Hvis e-postadressen du konfigurerer, står oppført, trykker du på Legg til konto. Ellers trykker du på Hopp over.
      Konto funnet, velg legg til konto eller hopp over
  5. Hvis administratoren din aktiverte godkjenning med flere faktorer (MFA), verifiserer du kontoen din eller konfigurerer autentiseringsappen.
  6. Angi passordet for Microsoft 365, og trykk deretter på Logg på. Du må kanskje velge kontotypen din som Arbeid eller skole, ikke Privat, for å fortsette.
    Angi passordet for e-post og logg på
  7. Hvis dette er din første e-postkonto på Outlook for iPhone eller iPad, vil du få spørsmål om du vil legge til enda en konto. Du kan hoppe over dette trinnet ved å trykke på KANSKJE SENERE. Hvis dette ikke er din første konto, blir du tatt tilbake til siden for innstillinger.
    Legg til enda en konto, trykk på kanskje senere- eller legg til-knappen

Din Microsoft 365-e-post er nå på din Outlook for iPhone eller iPad og klar til bruk!