Office 365 fra GoDaddy Hjelp

Outlook-app på Android: Konfigurer e-postadresse

Denne videoen og instruksjonene nedenfor den forklarer hvordan du installerer GoDaddy Office 365-e-post på MS Outlook-appen på Android-mobilenheter.

Etter at du har konfigurert Office 365-e-posten din, kan du installere Outlook-appen på Android-enheten din.

Du kan også få tilgang til Office 365-e-posten din gjennom den opprinnelige e-postappen til telefonen din. For mer informasjon, se Konfigurere e-post med opprinnelig app.

1. Installer Microsoft Outlook fra Google Play Store, og så åpner du det.
  2. Trykk på Komme i gang.
  3. Trykk på Office 365.
  4. Angi E-postadressen din. Så, på Office 365 fra GoDaddy-påloggingsskjermen, angir du ditt Passord.
  5. Trykk på Logg på.

Du bør se meldinger dukke opp i appen. For å sikre at du kan sende meldinger, skriver du en e-post og sender den til deg selv.