Outlook-app på iPhone og iPad: Konfigurer e-postadresse

Instruksjonene nedenfor forklarer hvordan du konfigurerer din GoDaddy Office 365-e-postkonto i Microsoft® Outlook-appen på iPhone, etter at du har opprettet din Office 365-e-postkonto.

1. Installer Microsoft Outlook-appen hvis du ikke allerede har gjort det. Deretter åpner du den.
  2. Hvis dette er første gangen du åpner appen, trykker du på Komme i gang.
    Trykk på Komme i gang
  3. Hvis du allerede har konfigurert en e-postkonto i Outlook-appen, trykker du på Innstillinger, deretter Legg til konto, og til slutt Legg til e-postkonto.
    Hvis du allerede har konfigurert en konto, trykker du på Innstillinger, trykk på Legg til konto
  4. Bestem deg for om du vil at Outlook-appen skal sende deg varslinger, og trykk på det riktige alternativet.
    Trykk på varsling-valget

Hvis du velger Varsle meg, trykker du påOK på popup-meldingen. Trykk på OK på popup-meldingen

5. Skriv inn din fulle Office 365-e-postadresse.
    Skriv inn din fulle Office 365-e-postadresse
  6. Klikk Tilføy konto.
  7. Hvis du ser Office 365-påloggingsskjermen, går du videre til trinn 8.
    Hvis du ser IMAP-skjermen, betyr det at Outlook-appen ikke har oppdaget Office 365-innstillingene dine:
    1. Trykk på Ikke IMAP oppe til høyre.
      Trykk på Ikke en IMAP-konto
    2. Trykk på Office 365.
      Trykk på Office 365
  8. Office 365-påloggingsskjermen angir du dittPassord.
    Angi passord
  9. Trykk på Logg på.
  10. Hvis du vil legge til enda en e-postkonto til Outlook-appen, trykker du på La oss gjøre det!. Hvis ikke trykker du på Kanskje senere.
    Bestem deg for om du vil legge til enda en konto
  11. Sveip deg gjennom introduksjonsskjermene til Outlook-appen til du ser innboksen din.

Det er alt. Hvis alt fungerer, bør du se noen e-postmeldinger. For å sjekke at alt fungerer, sender du deg selv en e-post fra nettpost og svarer på den fra Outlook-appen.