Fikse Outlook -feil når du åpner

Hvis du har problemer med å åpne Outlook mens du bruker Microsoft 365 fra GoDaddy, kan du prøve løsningene våre.

FeilLøsning
"Handlingen kan ikke fullføres. Tilkoblingen til Microsoft Exchange er ikke tilgjengelig. Outlook må være tilkoblet eller tilkoblet for å fullføre denne handlingen."Prøv disse feilsøkingstrinnene for Outlook .
"En kryptert tilkobling til serveren kunne ikke opprettes ..."Tøm Windows Legitimasjonsbehandling .
"Kan ikke starte Microsoft Outlook. Kan ikke åpne Outlook -vinduet. Mappesettet kan ikke åpnes. Operasjonen mislyktes."Opprett en ny Outlook by -profil ved å følge instruksjonene under Opprett en ny profil i denne artikkelen fra Microsoft .

Hvis du vil bruke den nye profilen når du åpner Outlook, følger du instruksjonene under enten Konfigurer Outlook for å alltid bruke den samme profilen eller Konfigurer Outlook for å be deg om å velge en profil når du starter .
“Informasjon du utveksler med dette nettstedet, kan ikke vises eller endres av andre. Men det er et problem med nettstedets sikkerhetssertifikat. »Følg våre feilsøkingstrinn .

Hvis du ikke ser en av feilmeldingene ovenfor, kan du teste Outlook for tilkoblingsproblemer .