Office 365 fra GoDaddy Hjelp

Outlook for Mac 2016: Konfigurer e-post

Etter at du har konfigurert e-postadressen din, kan du legge den til Outlook for Mac 2016.

Hvis du har en Business- eller Business Premium-konto, kan du laste ned den siste versjonen av Outlook.

1. Start Outlook.
  2. Klikk på Verktøyer, og deretter på Kontoer ...
  3. Klikk på Neste i oppstartsveiviseren. Hvis oppstartsveiviseren ikke vises automatisk, klikker du på +, og velger deretter Exchange.
  4. Skriv inn e-postadresse og passord.
  5. Velg Konfigurer automatisk, og klikk deretter Legg til konto.
  6. Klikk på Tillat.