|  Hjem
Hjelp

Office 365 fra GoDaddy Hjelp

Outlook: Konfigurer e-postadresse

Nå som Office 365-kontoen din er klar, konfigurerer vi e-postadressen din i Outlook. Velg versjonen nedenfor du vil bruke. Du kan finne ut hvilken versjon av Outlook har, hvis du ikke vet det.

Outlook 2003 støttes ikke av Office 365. Vennligst oppdater din versjon av Outlook før du fortsetter.

Operativsystem Outlook-versjon
Vinduer 2007, 2010, 2013, 2016
Mac 2011, 2016

Mer informasjon


Var denne artikkelen nyttig?
Takk for din tilbakemelding. For å snakke med en representant fra kundeservice, bruker du telefonnummeret til støtte eller chatte-alternativet ovenfor.
Vi er glade for å kunne hjelpe deg! Er det noe annet vi kan gjøre for deg?
Vi beklager det. Fortell oss hva som var forvirrende eller hvorfor løsningen ikke løste ditt problem.