Outlook (Windows): Legg til autosøk SRV -oppføring manuelt

Hvis du ønsker å bruke Microsoft © Outlook på en Windows -PC med arbeids -e -posten din, kan du legge til en SRV -oppføring (Service) for automatisk gjenoppretting til domenesonefilene dine. Dette lar deg konfigurere Outlook med kun e -postadressen og passordet ditt.

Merk: Hvis domenet ditt er registrert i samme konto som e -postadressen din, er det bare å slå på Enkel konfigurering av Outlook for å få dette gjort automatisk .

1. Logg på kontoen der domenet ditt er registrert, og finn hvor du skal legge til en SRV -post.
  2. Angi følgende informasjon:
    SRV -oppføringsfelt Skriv inn dette ...
    Navn @
    Mål autodiscover.secureserver.net
    Protokoll _tcp
    Tjeneste _autodiscover
    Prioritet 0
    Vekt 0
    Port 443
    TTL 1 time
  3. Lagre den nye SRV -oppføringen din.

Og nå når du konfigurerer Outlook, trenger du bare å skrive inn e -postadressen og passordet ditt.