Outlook (Windows): Legg til autosøk SRV -oppføring manuelt

Hvis du vil konfigurere Workspace Email i Outlook for Windows med kun e -postadressen og passordet, legger du til en SRV -oppføring (Service) for automatisk oppdagelse i domenesonefilene dine.

1. Logg på kontoen der domenet ditt er registrert og finn hvor du skal legge til en SRV -post.
  2. Angi følgende informasjon:
  3. SRV -oppføringsfelt Skriv inn dette ...
    Navn @
    Mål autodiscover.secureserver.net
    Protokoll _tcp
    Tjeneste _autodiscover
    Prioritet 0
    Vekt 0
    Port 443
    TTL 1 time
  4. Lagre den nye SRV -oppføringen din.

Nå når du konfigurerer Outlook, trenger du bare å angi e -postadressen og passordet ditt.