Outlook (Windows): Legg til autosøk SRV -oppføring manuelt

Hvis du vil konfigurere Workspace Email i Outlook for Windows med kun e -postadressen og passordet, legger du til en SRV -oppføring (Service) for automatisk oppdagelse i domenesonefilene dine.

1. Logg på kontoen der domenet ditt er registrert og finn hvor du skal legge til en SRV -post.
  2. Angi følgende informasjon:
  3. SRV -oppføringsfeltSkriv inn dette ...
    Navn@
    Målautodiscover.secureserver.net
    Protokoll_tcp
    Tjeneste_autodiscover
    Prioritet0
    Vekt0
    Port443
    TTL1 time
  4. Lagre den nye SRV -oppføringen din.

Nå når du konfigurerer Outlook, trenger du bare å angi e -postadressen og passordet ditt.