Over er nå GoDaddy Studio

Over er nå GoDaddy Studio! Alt du elsket med å bruke Over forblir den samme bortsett fra navnet og noen få designjusteringer. Du har en kraftig ny konto, uten ekstra kostnad, med tilgang til alle GoDaddys produkter for gründere.

Vi er her for å hjelpe deg med eventuelle spørsmål og for å sørge for at nettstedet ditt fortsetter å fungere problemfritt.

Pass på å sjekke ut Forstå Content Creator og GoDaddy Studio for alle spørsmålene dine om hva GoDaddy Studio and Content Creator er, hvor mye det koster og hvordan du får tilgang til det.

I mellomtiden velger du et spørsmål for å se svaret:

Hvordan logger jeg på kontoen min?

Hvis du ikke allerede har en GoDaddy -konto, må du opprette en konto for å låse opp din nye tilgang. Slik gjør du det for iOS, Android og Internett .

Har du allerede en GoDaddy -konto? Det er kjempebra! Hvis du ikke har brukt den til å logge på Over før, kan du koble den til Over -kontoen din. Velg Jeg har en Over -konto flyt og logg på med din eksisterende GoDaddy -konto når du blir bedt om det.

Og hvis du allerede har et Website Builder -abonnement, kan du kansellere Over PRO -abonnementet ditt for å unngå dobbel fakturering, siden GoDaddy Studio vil være inkludert i abonnementet.

Tilbake til toppen

Jeg har for øyeblikket en Over Free-, PRO- eller Teams -konto. Hva må jeg gjøre?

For Over Free -medlemmer har du fremdeles tilgang til alt Overs gratis innhold, verktøy og funksjoner uten ekstra kostnad. Du kan også prøve GoDaddys freemium -pakke med produkter for gründere.

For Over PRO- eller Teams -medlemmer forblir abonnementet ditt, betalingsmåten og faktureringsvilkårene de samme, og du har fortsatt tilgang til alle Over, akkurat som du gjør nå. Du kan også prøve produktpakken til GoDaddy for gründere .

Hvis du på et tidspunkt vil kjøpe en betalt GoDaddy Website Builder -abonnement eller Digital Marketing Suite -konto , kan du si opp Over PRO -abonnementet ditt ettersom GoDaddy Studio er inkludert i denne planen.

Tilbake til toppen

Hva skjer med alle de eksisterende prosjektene mine?

Alle prosjektene og innholdet ditt har blitt overført til den nye kontoen din.

Hvis det ser ut til at prosjektene dine mangler, kan det hende du har koblet til feil Over -konto. Slik kobler du til en annen Over -konto .

Tilbake til toppen

Hva er GoDaddy -produktene jeg vil ha tilgang til?

Den største (og mest fantastiske) endringen er at du kan dra nytte av GoDaddys komplette serie med produkter for å øke din tilstedeværelse, markedsføring og handel på nettet.

Tenk nettstedbygger , nettbutikk , profesjonell e -posttjeneste , tilkobling til sosiale medier som Facebook, Instagram, Twitter og Google Min bedrift, markedsføringsverktøy og så mye mer!

Tilbake til toppen