Overføre et .EU-domene

Du kan overføre et .eu-domenenavn til oss. Overføringsprosessen er imidlertid spesiell for EURid (European Registry of Internet Domain Names).

På grunn av registerbegrensninger, kan vi ikke legge til et gratis registreringsår til .eu-domenenavn som du overfører til oss.

Når du kjøper en .eu-domenenavnoverføring fra oss, varsler vi EURid om forespørselen din.

Du må godkjenne overføringen i kontoen din hos oss innen 40 dager for å unngå at forespørselen utløper. Jo raskere du godkjenner overføringen, jo raskere blir den utført.

For å godkjenne overføringen må du angi autorisasjonskoden i Domeneadministrator.

EURid avkrever et ikke-refunderbart overføringsgebyr når overføringen er utført.

Slik overfører du et .eu-domene til GoDaddy

1. Se Overfør mitt domene til GoDaddy for viktig informasjon om kjøp og forberedelse av overføringen av .eu-domenenavnet ditt.

Merk: Når du kjøper en .eu-domenenavnoverføring fra oss, sender vi overførings-ID-en og autorisasjonskoden til e-postadressen i kontoen din.

2. Logg på Mine produkter-siden.
  3. Hvis du ikke føres dit automatisk, velger du fanen Mine produkter:
  4. Mine produkter-fanen

5. Klikk på Administrer alle:
  6. Administrer alle

7. Fra Domener-menyen velger du Overføringer.
    Menyalternativ for domeneoverføring
  8. Velg .eu-domenenavnet du vil godkjenne og klikk på Autoriser overføring.
  9. Klikk på Legg til nå.
  10. Gjør ett av følgende:
    • Velg Basis-fanen og skriv deretter inn Autorisasjonskoden fra den nåværende registratoren (hvis dette er relevant) i feltet ved siden av domenenavnet ditt.
    • Velg Avansert-fanen, og skriv deretter inn ett domenenavn og én autorisasjonskode per linje. Skill domenenavnene fra autorisasjonskoden med komma, mellomrom eller innrykk.

Merk: Hvis du ikke har en autorisasjonskode, se Hvordan får jeg en autorisasjonskode for å overføre domenenavnet mitt til deg? Noen domenenavnforlengelser krever ikke autorisasjonskode.

11. Velg Jeg autoriserer overføringen ..., og klikk deretter på Fullfør.
  12. Klikk på OK.