Overføre et Google-registrert eNom-domene til oss

Før du kan overføre eNom-domenet registrert hos Google® til oss, må du klargjøre domenenavnet slik at det vellykket vil fullføre overføringsprosessen.

Hvis domenenavnet ditt ikke er registrert hos eNom, gå til

for en liste over andre registratorers overføringsinstruksjoner.

Slik overfører du et Google-registrert eNom-domene til oss

Hvis du registrerte domenet via Google og kan bekrefte at den tilknyttede registratoren er eNom, bruker du instruksjonene nedenfor til å overføre domenenavnet ditt til oss:

Merk: For å bekrefte at du registrerte domenet ditt hos eNom, sjekk fornyelses-e-postene for domenet ditt.

1. Få passordet ditt

Gå til access.enom.com, angi domenenavnet ditt i Domene-feltet, la Passord-feltet være tomt og klikk på Logg inn. Et popup-vindu vises. Velg alternativet for å få passordet sendt til e-postadressen forbundet med domenenavnet ditt.

2. Lås opp domenenavnet ditt

Send en e-postforespørsel til googleclients@enom.com. I e-postmeldingen inkluderer du følgende:

• Domenenavnet ditt
  • Passordet ditt
  • En forespørsel om å få domenet ditt låst opp
  • En forespørsel om autorisasjonskode

Merk: Du må ha en autorisasjonskode (også kalt en EPP-kode eller overføringsnøkkel) for å overføre domenet ditt til oss fra et annet register. Enkelte domenenavnutvidelser, først og fremst nasjonale toppnivådomener (ccTLD-er), krever ikke autorisasjonskoder.

Du vil motta en e-post som inneholder autorisasjonskoden fra eNom innen 24–48 timer etter at de har låst opp domenet ditt.

3. Kjøp en domenenavnoverføring

Kjøp en overføring av domenenavn fra nettstedet vårt. Hvis utvidelsen du ønsker å overføre ikke er tilgjengelig, kan du ikke overføre domenenavnet til oss.

Når du kjøper overføringen, velg ett av følgende alternativer for navneserveren:

• Behold eksisterende navneservere… – Hvis du har et driftet nettsted for domenenavnet (hos oss eller et annet selskap), velger du dette alternativet for å sikre at nettstedet ditt ikke tas ned under overføringen.
  • Endre ... for å parkere navneservere – Hvis du har e-post hos oss for domenenavnet, bruker vår Off-site DNS, eller har opprettet en DNS-mal før overføringen, velger du dette alternativet. For mer informasjon, se Administrere ekstern DNS og
    .

4. Godkjenn overføring av domenenavn

Når du har klargjort domenenavnet ditt for overføring, se Overfør mitt domene til GoDaddy for informasjon om fullføring av overføringen av domenenavnet til oss.