Overføre vekk fra Enom

Før du kan overføre domenenavn registrert hos Enom til oss, må du klargjøre domenenavnet slik at det vellykket vil fullføre overføringsprosessen.

Hvis domenenavnet ditt ikke er registrert hos Enom, gå til

for instruksjoner for andre registratorer.

Slik overfører du vekk fra Enom

Bruk instruksjonene nedenfor for å overføre domenenavnet ditt til oss:

1. Bekreft at domenenavnet ditt er overførbart

Kontroller følgende, slik at du er sikker på at domenenavnet ditt kan overføres:

• Domenenavnet har vært registrert i minst 60 dager, og har vært hos Enom i minst 60 dager.
  • Kontaktinformasjonen for domenenavnet har ikke blitt endret de siste 60 dagene.

Merk: Noen registratorer hindrer overføring av domenenavn til andre hvis kontaktinformasjonen forbundet med et domene har blitt oppdatert de siste 60 dagene.

2. Få autorisasjonskoden

Få en autorisasjonskode (også kjent som en EPP-kode eller overføringsnøkkel) fra din nåværende registrator, om nødvendig. Enkelte domenenavnutvidelser, først og fremst nasjonale toppnivådomener (ccTLD-er), krever ikke autorisasjonskoder.

For å innhente en autorisasjonskode fra Enom:

1. Logg på Enom kontoadministrator.
  2. I menyen Registrerte domener velger du Administrer domener.
  3. Klikk på det domenet du vil oppdatere.
  4. I menyen Administrer domene klikker du på Generelle innstillinger.
  5. Klikk på Send autorisasjonskode til registrant per e-post.

3. Lås opp domenenavnet ditt

De fleste domenenavn registrert hos eNom er som standard plassert under «Registrator – Lås aktivert»-beskyttelse. Låsing av domenenavn hindrer uautorisert overføring av domenenavnet ditt. Før du ber om en overføring av domenenavn må låsen fjernes og bekreftes som status «Registrator – Lås deaktivert».

For å låse opp domenenavnet ditt

1. Logg på Enom kontoadministrator.
  2. I menyen Registrerte domener velger du Administrer domener.
  3. Klikk på domenenavnet du vil låse opp.
  4. Klikk på Generelle innstillinger.
  5. I Registerlås velger du Deaktiver.
  6. Klikk på Lagre.

La det gå opptil 24 timer for å gi systemet vårt tid til å gjenkjenne statusendringen.

4. Kjøp en domenenavnoverføring

Kjøp en overføring av domenenavn fra nettstedet vårt. Hvis utvidelsen du ønsker å overføre ikke er tilgjengelig, kan du ikke overføre domenenavnet til oss.

Når du kjøper overføringen, velg ett av følgende alternativer for navneserveren:

• Behold eksisterende navneservere... – Hvis du har et driftet nettsted for domenenavnet (hos oss eller et annet selskap), velger du dette alternativet for å sikre at nettstedet ditt ikke tas ned under overføringen.
  • Endre ... for å parkere navneservere – Hvis du har e-post hos oss for domenenavnet, bruker vår Off-site DNS eller har opprettet en Premium DNS-overføringsmal før overføringen, velger du dette alternativet. For mer informasjon, se Administrere ekstern DNS og
    .

5. Godkjenn overføring av domenenavn

Når du har forberedt domenenavnet som skal overføres, se Overfør mitt domene til GoDaddy for informasjon om fullføringen av overføringen av domenenavn hos oss.