Overføring vekk fra 1&1, Schlund + Partner eller GMX.net

Før du kan overføre domenenavn registrert hos 1&1, Schlund+ Partner eller GMX.net til oss, må du klargjøre domenenavnet slik at det vellykket vil fullføre overføringsprosessen.

Hvis domenenavnet ditt ikke er registrert med 1&1, Schlund + Partner eller GMX.net, gå til

for instruksjoner for andre registratorer.

Slik overfører du vekk fra 1&1, Schlund + Partner eller GMX.net

Bruk instruksjonene nedenfor for å overføre domenenavnet ditt til oss:

1. Bekreft at domenenavnet ditt er overførbart

For å sikre at domenenavnet ditt kan overføres, bekreft at:

• Domenenavnet har vært registrert i minst 60 dager og har vært hos 1&1, Schlund + Partner eller GMX.net i minst 60 dager.
  • Kontaktinformasjonen for domenenavnet har ikke blitt endret de siste 60 dagene.

Merk: Noen registratorer hindrer overføring av domenenavn til andre hvis kontaktinformasjonen forbundet med et domene har blitt oppdatert de siste 60 dagene.

2. Få autorisasjonskoden

Få en autorisasjonskode (også kjent som en EPP-kode eller overføringsnøkkel) fra din nåværende registrator, om nødvendig. Enkelte domenenavnutvidelser, først og fremst nasjonale toppnivådomener (ccTLD-er), krever ikke autorisasjonskoder.

Slik innhenter du autorisasjonskode fra 1&1, Schlund + Partner eller GMX.net

1. Logg på kontoen din på https://admin.1and1.com.
  2. I Grunnleggende innstillinger klikker du på Domener.
  3. Velg domenenavnet du vil overføre, og klikk deretter på Informasjon.
  4. Autoriseringen vises. Lagre denne koden for å overføre domenenavnet ditt til oss.

3. ‌Lås opp domenenavnet

De fleste domenenavn registrert hos 1&1 settes som standard under «Domenelås»-beskyttelse. Domenelåsen tjener til å hindre uautoriserte overføringer av domenet ditt. Før det bes om en domeneoverføring, må låsen fjernes og registerstatusen bekreftes som «Aktiv».

For å låse opp domenenavnet ditt

1. Logg på kontoen din på https://admin.1and1.com.
  2. I Grunnleggende innstillinger klikker du på Domener.
  3. Velg domenenavnet du ønsker å overføre.
  4. Fra Overføringer klikker du Lås/lås opp.
  5. Velg Lås opp, og klikk deretter på OK.

4. Kjøp en domenenavnoverføring

Kjøp en overføring av domenenavn fra nettstedet vårt. Hvis utvidelsen du ønsker å overføre ikke er tilgjengelig, kan du ikke overføre domenenavnet til oss.

• Behold eksisterende navneservere... – Hvis du har et driftet nettsted for domenenavnet (her eller et annet sted), velger du dette alternativet for å sikre at nettstedet ditt ikke tas ned under overføringen.
  • Endre ... for å parkere navneservere – Hvis du har e-post hos oss for domenenavnet, bruker vår Off-site DNS eller har opprettet en Premium DNS-overføringsmal før overføringen, velger du dette alternativet. For mer informasjon, se Administrere ekstern DNS og
    .

5. Godkjenn overføring av domenenavn

Når du har forberedt domenenavnet som skal overføres, se Overfør mitt domene til GoDaddy for informasjon om fullføringen av overføringen av domenenavn til oss.