Overføring vekk fra Network Solutions

Du kan overføre domenet ditt fra Network Solutions til GoDaddy. Du må klargjøre domenenavnet hos Network Solutions før du fullfører trinnene hos GoDaddy. Før du overfører, kan du legge til DNS-hosting til domenenavnet og hjelpe med å unngå potensiell nedetid på DNS-en din og nettstedet ditt under overføringen.

Klargjøre til overføringen

For å klargjøre domenenavnet ditt for overføring, må du fullføre et par trinn med din nåværende registrator.

1. Lås opp domenenavnet med Network Solutions.
  2. Få en autorisasjonskode (også kjent som en EPP-kode eller overføringsnøkkel) fra Network Solutions.
  3. Verifiser kontaktinfomasjonen på domenenavnet ditt. Administratorens kontaktinformasjon kan brukes av Network Solutions registrator under overføringsprosessen.

Sette i gang overføringen

Når du har klargjort domenenavnet, kan du fullføre prosessen gjennom GoDaddy.

1. Søk etter domenet du ønsker å overføre på GoDaddy-nettstedet.

Merk: Domener er ikke kvalifisert for overføring til en annen registrator hvis de er innen 60 dager av registrering eller en tidligere overføring, eller hvis en kunde valgte å bruke en 60-dagers lås på overføring etter en endring av registrant.

2. Bekrefte at domenet er låst opp. Du vil se et grønt merke ved siden av Lås opp domenet. Hvis denne delen ikke er grønn, må du verifisere med Network Solutions at domenet ditt ikke er låst.
    Låse opp domenet

Merk: Du kan oppdatere lås opp-statusen ved å velge Oppdater status-knappen.

3. Angi autorisasjonskode din i det andre feltet. Hvis autorisasjonskoden som angis er gyldig, vil du få et grønt merke.
    Angi autorisasjonskodene din
  4. Klikk Fortsett.
  5. Velg alternative for personvern for domener og klikk på Fortsett.
  6. Velg betalingsmetode og klikk på Fullfør kjøpet for å betale.

Merk: Det kan ta fem til sju dager å gjennomføre domeneoverføringen.

Tilknyttede trinn