Overføring vekk fra Network Solutions

Før du kan overføre domenenavn registrert hos Network Solutions til oss, må du klargjøre domenenavnet slik at det vellykket vil fullføre overføringsprosessen.

Hvis domenenavnet ditt ikke er registrert hos Network Solutions, gå til

for instruksjoner for andre registratorer.

Slik overfører du vekk fra Network Solutions

Bruk instruksjonen og skjermbildene nedenfor til å overføre domenenavnet ditt til oss:

1. Bekreft at domenenavnet ditt er overførbart

For å sikre at domenenavnet ditt kan overføres, bekreft at:

• Domenenavnet har vært registrert i minst 60 dager og har vært hos Network Solutions i minst 60 dager.
  • Kontaktinformasjonen for domenenavnet har ikke blitt endret de siste 60 dagene.

Merk: Noen registratorer hindrer overføring av domenenavn til andre hvis kontaktinformasjonen forbundet med et domene har blitt oppdatert de siste 60 dagene.

2. Få autorisasjonskoden

Få en autorisasjonskode (også kjent som en EPP-kode eller overføringsnøkkel) fra din nåværende registrator, om nødvendig. Enkelte domenenavnutvidelser, først og fremst nasjonale toppnivådomener (ccTLD-er), krever ikke autorisasjonskoder.

Slik innhenter du en autorisasjonskode fra Network Solutions

1. Logg på kontoen din på NetworkSolutions.com.
  2. Klikk på Mine domenenavn under fanen Mine produkter og tjenester.
  3. Klikk på domenenavnet du vil låse opp.
  4. I delen Domenedetaljer velger du Be om autorisasjonskode og klikker deretter på Lagre.

Kontakt Network Solutions’ kundestøtte på 888-642-9675 hvis du ikke har mottatt en autorisasjonskode etter 24 timer.

3. Lås opp domenenavnet ditt

Alle domenenavn registrert hos Network Solutions plasseres som standard i «Domene beskyttet»-status, som vises som «Registrator – Lås» i registeret. Før det bes om en domeneoverføring, må låsen fjernes og registerstatusen bekreftes som «Aktiv».

For å låse opp domenenavnet ditt

1. Logg på kontoen din på NetworkSolutions.com.
  2. Klikk på Mine domenenavn under fanen Mine produkter og tjenester.
  3. Klikk på domenenavnet du vil låse opp.
  4. I delen Domenedetaljer klikker du på Rediger.
  5. Velg Deaktiver domenebeskyttelse, og klikk deretter på Lagre.

Merk: Det kan ta 24 timer før systemet vårt identifiserer og gjenkjenner statusendringen.

4. Kjøp en domenenavnoverføring

Kjøp en overføring av domenenavn fra nettstedet vårt. Hvis utvidelsen du ønsker å overføre ikke er tilgjengelig, kan du ikke overføre domenenavnet til oss.

Når du kjøper overføringen, velg ett av følgende alternativer for navneserveren:

• Behold eksisterende navneservere... – Hvis du har et driftet nettsted for domenenavnet (hos oss eller et annet selskap), velger du dette alternativet for å sikre at nettstedet ditt ikke tas ned under overføringen.
  • Endre til parkering av navneservere – Hvis du har e-post hos oss for domenenavnet, bruker vår Off-site DNS eller har opprettet en DNS-mal før overføringen, velger du dette alternativet. For mer informasjon, se Administrere ekstern DNS og
    .

5. Godkjenn overføring av domenenavn

Når du har forberedt domenenavnet som skal overføres, se Overfør mitt domene til GoDaddy for informasjon om fullføringen av overføringen av domenenavn til oss.