Overføring vekk fra Register.com

Før du kan overføre domenenavn registrert hos Register.com til oss, må du klargjøre domenenavnet slik at det vellykket vil fullføre overføringsprosessen. Du må kontrollere følgende før du starter:

• Domenenavnet har vært registrert hos Register.com i minst 60 dager.
  • Kontaktinformasjonen for domenenavnet har ikke blitt endret de siste 60 dagene.

Når du har påsett at domenet kvalifiserer for overføring, må du følge de grunnleggende trinnene for klargjøring av et domene for overføring, før du kan starte prosessen hos oss:

Trinn i prosessen Årsak
Lås opp domene
  • De fleste domener er som standard låst for å hindre uautoriserte overføringer. Før du ber om en overføring må låsen fjernes og statusen verifiseres som «Av».
Få autorisasjonskode

• ‌‌Få en autorisasjonskode (også kalt en EPP-kode eller overføringsnøkkel) fra din nåværende registrator.

Lås opp domene

Merk: Hvis domenet ditt allerede er låst opp, hopp frem til delen Få autorisasjonskode.

1. Klikk på domenet du vil låse opp.
  2. I Aktiver/deaktiver domenelås-delen klikker du på Deaktiver domenelås.
  3. Klikk på Fortsett, og klikk deretter på Fortsett på nytt på bekreftelsesiden.

Få autorisasjonskode

Merk: Enkelte domenenavnutvidelser, først og fremst nasjonale toppnivådomener (ccTLD-er), krever ikke autorisasjonskoder.

1. Klikk på domenet du trenger en autorisasjonskode for.
  2. Klikk på Få informasjon om autorisasjonskode nederst på siden og klikk på Fortsett overføring.
  3. Du mottar en varselmelding. Velg bekreftelseboksen og klikk Fortsett overføring igjen.
  4. Fyll ut de obligatoriske felten, og klikk deretter på Be om autorisasjonskode. Forespørselen om autorisasjonskode vil bli bekreftet.

Merk: Koden din blir sendt til e-postadressen din innen 4–5 dager.

Når du har fullført disse grunnleggende trinnene på Register.com, må du vende oppmerksomheten mot GoDaddy for å fullføre prosessen ved å kjøpe en overføring av domenenavn og autorisere overføringen til oss.

Kjøp overføring av domenenavn

Du må kjøpe en overføring av domenenavn fra nettstedet vårt.

Merk: Hvis utvidelsen du ønsker å overføre ikke er tilgjengelig, kan du ikke overføre domenenavnet til oss.

Når du kjøper overføringen, velg ett av følgende alternativer for navneserveren:

• Behold eksisterende navneservere... – Hvis du har et driftet nettsted for domenenavnet (hos oss eller et annet selskap), velger du dette alternativet for å sikre at nettstedet ditt ikke tas ned under overføringen.
  • Endre ... for å parkere navneservere – Hvis du har e-postkonto hos oss for domenenavnet, bruker vår Off-site DNS eller hvis du har opprettet en Premium DNS-overføringsmal før overføringen, velger du dette alternativet. For mer informasjon, se Administrere ekstern DNS og
    .

Autorisering overføring av domenenavn til oss

1. Logg på Mine produkter-siden.
  2. Hvis du ikke føres dit automatisk, velger du fanen Mine produkter:
  3. Mine produkter-fanen

4. Klikk på Administrer alle:
  5. Administrer alle

6. Fra Domener-menyen velger du Overføringer.
  7. Klikk på Autoriser overføring.
  8. Klikk på Legg til nå.
  9. Gjør ett av følgende:
    • Velg Basis-fanen og skriv deretter inn Autorisasjonskoden fra den nåværende registratoren (hvis dette er relevant) i feltet ved siden av domenenavnet ditt.
    • Velg Pakke-fanen, og legg inn ett domenenavn og den tilhørende autorisasjonskoden per linje. Skill domenenavnene fra autorisasjonskoden med komma, mellomrom eller innrykk.
  10. Velg Jeg autoriserer overføringen ..., og klikk deretter på Fullfør.
  11. Klikk på OK.

Merk: For de fleste domenenavnutvidelser tar en overføring mellom registratorer fem til syv dager fra tidspunktet du godkjenner den. Prosessen og tiden som kreves for fullføring av overføringen kan variere blant visse utvidelser, slik som nasjonale toppnivådomenenavn (ccTLD-er). For mer informasjon, se

, og klikk deretter på Hjelp-artikkelen for din utvidelse.