Overføringen av datasenteret mitt mislyktes

Hvis du prøvde å endre datasenteret til hostingkontoen din og det mislyktes, er det noen få potensielle årsaker.

Mulig årsakHvordan fikse det?
Store nettsteder: Nettsteder med mer enn 250 000 filer og kataloger (regnet som inoder) eller mer enn 15 GB lagrede filerReduser størrelsen på nettstedet ditt
Sakte DNS -svar eller DNS hostet med en annen leverandørSend inn forespørselen din på nytt eller bruk navneserverne til hostingkontoen din
Ventende SSL: En konto er i ferd med å få en SSL installertVent til SSL -installasjonen er fullført