Overføringer, oppdatering av tjenesteleverandører og kontoendringer for .BR-domener

Det brasilianske registeret krever at du manuelt foretar en overføring på deres nettsted.

Merk: Hvis du er en eksisterende kunde hos GoDaddy og har registrert .BR-domenenavnet ditt hos GoDaddy før 5. oktober 2017, må du manuelt tildele CNJP-en din på nytt for å få GoDaddy som tjenesteleverandøren på .BR-registernettstedet. Se Endre tjenesteleverandør til GoDaddy for alle domener-delen nedenfor. Du kan finne ut mer her om hvorfor du må gjøre dette.

Merk: Du trenger ikke gjøre noe hvis du valgte å bruke våre Trustee-tjenester.

Merk: Hvis du er en ny GoDaddy-kunde og ønsker å overføre .BR-domenenavnet ditt til GoDaddy, må du først kjøpe et Transfer-in-produkt. Deretter må du manuelt tildele CNPJ-en din på nytt for å få GoDaddy som tjenesteleverandør på .BR-registernettstedet. Se Endre tjenesteleverandør til GoDaddy for alle domener-delen nedenfor

Endre tjenesteleverandør for GoDaddy for all domener

Påkrevd: Du oppdatere tjenesteleverandøren på det eksisterende domenet ditt / domenene dine til GoDaddy for å kjøpe nye domenenavn og/eller administrere domenene og nettstedene dine gjennom oss.

Du må tildele eller forbinde din CNPJ-/CPF-ID til/med GoDaddy på registernettstedet. Når denne ID-en er tilknyttet GoDaddy, vil alle domenene under denne ID-en nå ha GoDaddy som tjenesteleverandør.

1. Gå til .BR-registernettstedet og klikk på Accessar Conta:
  2. Accessar conta-knapp

3. Angi CNPJ-/CPF-ID-en i søkeboksen.
  4. Merk: Hvis du ikke husker passordet eller ikke har registrert deg, klikk på esqueci ou nao tenho senha. Registeret sender da en kobling tilknyttet e-postadressen for CNPJ-/CPF-ID, slik at du kan tilbakestille passordet.

5. Klikk på Titularidade-fanen:
  6. Titularidade-knappen

7. Klikk på Editar Informacoes-koblingen.
  8. En rullegardinmeny vil vise den nåværende registratoren din. Endre leverandøren til GoDaddy og klikk på Salvar for å lagre denne innstillingen.
  9. Klikk på Concordo for å godta oppdateringen.

MERK: Hvis du eier flere com.br- eller net.br-domener, anbefaler vi at du flytter alle domenene dine over til GoDaddy, da dette vil gjøre det enklere å administrere alle domenene dine på ett sted. Hvis du imidlertid ønsker kun å overføre ett domene til GoDaddy, må du se gjennom delen endre register/tjenesteleverandør for et spesifikt domene nedenfor.

Endring av register til GoDaddy for et enkelt domene.

1. Gå til .BR-registernettstedet og klikk på Accessar Conta:
  2. Accessar conta-knapp

3. Angi CNPJ-/CPF-ID-en i søkeboksen.
  4. Merk: Hvis du ikke husker passordet eller ikke har registrert deg, klikk på esqueci ou nao tenho senha. Registeret sender da en kobling tilknyttet e-postadressen for CNPJ-/CPF-ID, slik at du kan tilbakestille passordet.

5. Klikk på Dominios-fanen:
  6. Dominios-knappen

7. Klikk på domenet du ønsker å overføre til GoDaddy.
  8. I Provedor De Servicos-delen, klikk på Selecionar outro provedor.
  9. Velg GoDaddy fra rullegardinlisten og klikk på Prosseguir.

Eierbytte

Du må nå gå til overføringssiden for .BR-domener og fylle ut overføringsskjemaet.

1. Gå til .BR-overføringssiden
  2. Fyll ut følgende felt:
    • Dominios: Angi et domene eller en liste over domener du vil overføre.
    • Representantes legais do titular: Skriv inn navnet på nåværende eier av domenet.
    • E-mail ou codigo de usuario (ID) para contato: Angi e-postadressen til den nåværende eieren av domenet.
    • Documento: Angi CNPJ-/CPF-ID for den nye eieren.
  3. Klikk på Prosseguir for å fortsette.
  4. Når skjemaet er utfylt, må du utføre følgende oppgaver:
    • Skriv ut brevet (klikk på Clicando aqui for å skrive ut).
    • Få brevet notarialbekreftet.
    • Ta en kopi av CNPJ-/CPF-ID for den nye eieren.
    • Send brevet og kopien av CNPJ-/CPF-ID til NIC.BR på adressen oppgitt på siden.

Hvorfor må jeg oppdatere tjenesteleverandøren til GoDaddy?

Vi har nå et direkte samarbeid med BR-registeret som gjør det mulig for oss å tilby lengre registreringsvilkår (opptil 10 år) og lavere avgifter for fornyelse av domenet. Før denne integreringen samarbeidet vi med et mellomledd for å registrere og administrere BR-domenene dine.

Som resultat av dette krever BR-registeret at du oppdaterer tjenesteleverandøren forbundet med din CNPJ-/CPF-ID til GoDaddy. Du trenger kun å gjøre dette én gang for å dra fordel av de forlengede registreringsvilkårene og lavere avgifter for domenefornyelse for alle domenene dine.

Merk: Du trenger ikke gjøre noe hvis du valgte å bruke våre Trustee-tjenester.

Note: If your domain is renewing within the next two months, or if you need to redeem an expired domain, we suggest you first renew (or redeem) your domain, and then update the Service Provider setting. This will help reduce changes of your domain being impacted due to any delays in communication between the registry and us.