GoDaddy Markedsføring per e-post Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Oversikt over e -postbunnteksten

Bunnteksten er den nederste delen av e -posten din, som viser informasjon om opphavsrett og bedrift. Den sitter rett under eventuelle sosiale koblinger du har lagt til kontoen din. Bunnteksten er påkrevd, slik at e-postene dine vil overholde CAN-SPAM, og andre lover .

Bunntekst i e -post

Standardopplysningene i bunnteksten er selskapsnavnet og adressen du skrev inn da du registrerte kontoen. Du kan redigere denne informasjonen ved å klikke på Innstillinger øverst på skjermen. Feltene Firma/gruppe og Fysisk adresse vises i bunnteksten. Du kan gjerne legge til et telefonnummer, eller eventuelle andre detaljer du vil vise i e -postbunnteksten, til disse feltene.

Aktiver tillegget for kampanjejusteringer for å gjøre flere endringer i e-bunnteksten. Du kan legge til ekstra innhold nedenfor, justere dato for visning av opphavsrett og sentrere bunnteksten.