GoDaddy Markedsføring per e-post Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Oversikt over kampanjemoduler

Moduler er byggesteinene i e -postkampanjene dine. De inneholder plassholdere der du kan legge til tekst, bilder, knapper, stiler og oppsett som utgjør kampanjene dine.

Du kan legge til så mange moduler du vil, endre typen (forskjellige oppsett av tekst og bilder) og omorganisere dem slik at de passer til dine designbehov.

Modulknappene er plassert nederst i en kampanje som er åpen i redigeringsmodus .
Modulknappene er nederst i en kampanje

Modulknapptyper og beskrivelser
Ikon Modultype Beskrivelse
Modul for bilde og tekst Bilde og tekst Blandet modul med en bilde plassholder til venstre, og en tekst plassholder til høyre.
Tekst- og bildemodul Tekst og bilde En blandet modul med en tekstplassholder til venstre og en plassholder for bilde til høyre.
Klikk og dra i håndtaket Tekst En plassholder for tekst i full bredde. Du kan formatere tekst i tekstblokken og endre tekststil i stilredigeringsprogrammet .
Bildemodul Bilde En plassholder for bildet i full bredde. Du kan legge til flere bilder på rad , og størrelsen kan endres.
Modul for seksjonstittel Inndelingstittel En spesiell tekstblokk som kun inneholder topplinjetekst i H1-stil. Du kan endre stilen til delens titteltekst uavhengig av de andre teksttypene i stilredigeringsprogrammet.
Knappemodul Knapp En gjøremålsknapp som lar deg angi visningsteksten og koble til enhver URL. Du kan endre knappestilen i stilredigeringsverktøyet. Finn ut mer om knappemodulen.
Delemodul Delelinje En horisontal linje som visuelt skiller de forskjellige delene av kampanjen din.

Følgende er et eksempel på hvordan Tekst og bilde -modulen vises i en kampanje med Fuzzy Fire -stilen brukt.
Modul med plassholdere