GoDaddy Markedsføring per e-post Hjelp

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Oversikt over Kampanjer -siden

Denne artikkelen dekker et eldre produkt som ikke lenger er tilgjengelig for nye kunder.

Etter at du har åpnet for GoDaddy Email Marketing -kontoen, kan du se Kampanjer -siden ved å klikke på Kampanjer i toppmenyen. Det er her du vil opprette e -postkampanjer og nyhetsbrev. La oss ta en tur:

GoDaddy Email Marketing bruker nå responsive e -postmaler. Med de responsive e -postmalene skaleres e -postene dine automatisk slik at de passer til hvilken som helst skjerm. Enten det vises på en bærbar datamaskin eller en smarttelefon, vil kampanjene dine se flotte ut. Det er ingen ytterligere tiltak nødvendig for å dra nytte av funksjonen.

Vis kampanjene dine

Nylige e -postkampanjer eller nyhetsbrev du har opprettet, vises midt på Kampanjer -siden. Alle andre vises under Skriv! -knappen i sidestolpen.
Alle kampanjer i midten og under Skriv

Når du velger en kampanje, åpnes den midt på Kampanjer -siden.
Åpne kampanje midt på siden

Kampanje -statistikk

Statistikk vises i oppsummeringsdelen for hver kampanje. Disse tallene viser den totale totale statistikken for kampanjen. Klikk på mer statistikk for å se en detaljert oversikt over kampanjen. Lær mer om markedsføringsstatistikk for e -post.

Kampanjeverktøy

Disse verktøyene er tilgjengelige for hver kampanje på Kampanjer -siden.

Kampanjeverktøy

Nedenfor er beskrivelsene av knappene på verktøylinjen for hver kampanje:

KnappBeskrivelse
RedigerKlikk for å åpne og redigere kampanjen.
Klone Klikk for å "klone" en kampanje, og lage en nøyaktig kopi av kampanjen på Kampanjer -siden. GoDaddy Email Marketing legger til et inkrementert nummer til kampanjetittelen, slik at du vet hvilken kopi som er klonen.
DelKlikk på Del for å se en liste over plattformer for sosiale medier hvor du kan dele kampanjen. Hvis du har konfigurert knappene for sosial deling i e -posten, kan du klikke på en av disse for å dele nyhetsbrevet direkte på et sosialt nettverk.
Send Klikk for å sende kampanjen til abonnenter.
mer statistikkKlikk for å vise den samlede eller kombinerte statistikken for alle utsendelser av en kampanje.