GoDaddy Markedsføring per e-post Hjelp

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Oversikt over tekstmodulformater

Denne artikkelen dekker et eldre produkt som ikke lenger er tilgjengelig for nye kunder.

Hver tekstmodul har sitt eget sett med redigeringsverktøy. Klikk på titlene for å lære mer om hver av dem:

snarveier1.png.scaled5001

Overskrift: Å utheve tekst, og klikke på den store H -knappen, vil gjøre den uthevede teksten til en overskriftsteksttype.

Underoverskrift: Å utheve tekst, og klikke på den lille H -knappen, vil gjøre den uthevede teksten til en teksttype for underoverskrift.

Ubestilt liste: Å utheve en liste over tekst, og deretter klikke på punktlisten -knappen, vil opprette en uordnet liste. En ikke -ordnet liste er en liste med kuler.

Bestilt liste: Hvis du uthever en liste med tekst, og deretter klikker du på den nummererte listeknappen, opprettes en bestilt liste. En bestilt liste er en liste med tall på rad.

Kobling: Legger til en klikkbar kobling til teksten din. Hvis du uthever tekst, vil GoDaddy Email Marketing plassere den uthevede teksten i det riktige feltet på koblingsoverlegget. Du må angi både visningsteksten og mål -URL -en når du bruker koblingsverktøyet.

Senter: Sentrerer hvilken som helst uthevet tekst. Det er best å sentrere individuelle avsnitt alene, istedenfor å prøve å sentrere et helt tekstomfang over flere pauser.

Kursivverktøy: Kursiviserer uthevet tekst.

Ytterligere integreringsfunksjoner: Hvis integreringen du har lagt til kontoen din, er relatert til tekstredigering, vil du se den vises her til høyre. Noen eksempler inkluderer EventBrite og Koder for tilpassing .

Relaterte emner:

Hvordan endrer jeg skrifttypene mine?
Lagre en kampanje
Hvordan legger jeg til, ombestiller eller endrer jeg modultypen?
Hvordan legger jeg til bilder i kampanjen min?