Overvåk kundenes WordPress-nettsteder

Pro-medlemmer kan konfigurere oppetid-overvåkere for alle WordPress-nettsteder.

1. Logg deg på Pro-kontoen din. (Trenger du hjelp med å logge på?)
  2. Klikk på Pro-kunder, og velg så Sites (Nettsteder).
    Klikk på Sites (Nettsteder) for å se dine WordPress-nettsteder
  3. Klikk på Websites (Nettsteder).
  4. Klikk på nettstedet du vil overvåke.
  5. instrumentbordet for nettstedet klikker du på Activate Uptime Monitor (Aktiver oppetid-overvåker).
    Klikk på Activate Uptime Monitor (Aktiver oppetid-overvåker) for å starte overvåking av nettstedet
  6. Følg instruksjonene for å aktivere overvåkeren.