GoDaddy Markedsføring per e-post Hjelp

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Oversikt over e -postbunnteksten

Bunnteksten er den nederste delen av e -posten din, som viser informasjon om opphavsrett og bedrift. Den sitter rett under eventuelle sosiale koblinger du har lagt til kontoen din. Bunnteksten er påkrevd, slik at e-postene dine vil overholde CAN-SPAM, og andre lover .

Bunntekst i e -post

Standardopplysningene i bunnteksten er selskapsnavnet og adressen du skrev inn da du registrerte kontoen. Du kan redigere denne informasjonen ved å klikke på Innstillinger øverst på skjermen. Feltene Firma/gruppe og Fysisk adresse vises i bunnteksten. Du kan gjerne legge til et telefonnummer, eller eventuelle andre detaljer du vil vise i e -postbunnteksten, til disse feltene.

Aktiver tillegget for kampanjejusteringer for å gjøre flere endringer i e-bunnteksten. Du kan legge til ekstra innhold nedenfor, justere dato for visning av opphavsrett og sentrere bunnteksten.