Pakke med videresending av 100 e-postadresser

Pakke med videresending av 100 e-postadresser er inkludert i mange domener. Du kan bruke pakken til å opprette opptil 100 forskjellige e-postadresser i Arbeids-e-post som bare videresender e-post til en annen adresse.

Dette passer bra hvis du ikke er klar til å kjøpe en profesjonell e-posttjeneste, men du vil bruke domenet til en e-postadresse som ser profesjonell ut. De nye adressene kan omdirigere all innkommende e-post til eksisterende innbokser, hvor enn de er.

Hvis du vil lære mer om å videresende e-postkontoer, kan du se Konfigurere e-postkonto for videresending.