Passordbeskyttede kataloger i Plesk -hosting

Hvis du vil begrense tilgangen til kataloger på nettstedet ditt, kan du bruke hostingkontoens innebygde passordbeskyttelsesfunksjon.

Merk: Denne funksjonen tilbyr ikke en typisk påloggingsopplevelse for medlemmer som en bank eller et detaljhandelnettsted. Slike funksjoner krever databaser og er mye mer komplekse.

For å passordbeskytte kataloger

1. I Plesk, i området for domenenavnets nettsted du ønsker å bruke, klikker du på Vis mer .
  2. Klikk på Passordbeskyttede kataloger .
  3. Klikk på Legg til beskyttet katalog .
  4. Angi katalognavnet (som starter ved roten av domenenavnet) og tittelen til det beskyttede området , og klikk deretter på OK .

Etter at du har beskyttet katalogen, må du legge til brukere som kan logge på den.

For å opprette brukere

1. I området Totalt beskyttede kataloger klikker du på navnet til katalogen du vil bruke.
  2. Klikk på Legg til nye brukere .
  3. Fyll ut feltene på skjermen, og klikk deretter på OK .

Nå, når du surfer til den katalogen, er det bare besøkende som kan skrive inn en kombinasjon av brukernavn og passord som kan se innholdet i den.