Passordbeskyttede kataloger i Linux -hostingkontoen min

For å begrense tilgangen til kataloger på Linux -hostingnettstedet ditt, bruk cPanel's Directory Privacy -funksjon. Besøkende kan bare bla gjennom en begrenset katalog etter at de har angitt et brukernavn og passord.

Merk: Denne funksjonen tilbyr ikke en typisk påloggingsopplevelse for medlemmer som en bank eller et detaljhandelnettsted. Slike funksjoner krever databaser og er mye mer komplekse.

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Klikk på Administrer under Netthotell , ved siden av Linux -hostingkontoen du vil bruke.
    klikk på Administrer
  3. På kontoens Instrumentbord klikker du på cPanel-administrator.
  4. Klikk på Personvern for katalog på cPanel -startsiden i Filer -sektionen.
  5. I cPanel Directory Privacy -siden blar du til katalogen du vil beskytte, og klikker deretter på katalognavnet.
  6. Velg Passordbeskytt denne katalogen , Angi deretter et navn for den beskyttede katalogen og klikk deretter på Lagre .

Merk: Navnet du angir vises når en besøkende prøver å få tilgang til katalogen. Det er bare en etikett for den katalogen, og endrer ikke det faktiske katalognavnet.

7. I Opprett bruker -delen fyller du ut feltene og klikker deretter på Lagre .