Oppdater serveren min

Du må oppdatere serveren regelmessig for å beskytte deg mot sikkerhetssårbarheter. Gjør det til en månedlig eller ukentlig vane å utføre denne enkle oppgaven for å spare deg for mye trøbbel og arbeid senere.

Merk: Administrert hosting- og Assistert tjenesteplan -kunder trenger ikke lappe sine egne servere.

Prosessen for å oppdatere serveren din er avhengig av hvilket operativsystem serveren din bruker:

AlmaLinux/Cent OS/Fedora

1. Koble til serveren din via SSH (mer informasjon).
  2. Bytt til rot-brukeren (mer informasjon).
  3. Kjør følgende:
    yum clean all
    yum update

Ubuntu

1. Koble til serveren din via SSH (mer informasjon).
  2. Bytt til rot-brukeren (mer informasjon).
  3. Kjør følgende:
    apt-get upgrade

Windows-server

1. Koble til serveren din via RDC (mer informasjon).
  2. Fra Start -menyen velger du Innstillinger .
  3. Velg Oppdateringer og sikkerhet > Windows Update .
  4. Velg Se etter oppdateringer , og fullfør deretter trinnene for å oppdatere serveren din.